Witam Jak każdy użytkownik cmrev.com uwielbiam Football Manager. Jednak FM08 nie daje mi takiej satysfakcji. Z jednego powodu- TAKTYKA. Jaką bym nie zastosował to zawsze jest źle. Prowadzę Widzew Łódź. Jestem typem managera, który lubi tanio kupować i drożej sprzedawać lecz tylko zawodników, którzy furory u mnie nie zrobią. Potrzebuje konsultacji z dobrym taktykiem, bo ja za "Chiny Ludowe" nie mogę jej dobrać. Moi piłkarze grają 8 zwycięstw pod rząd a potem 10 meczów bez wygranej. Może to wina ,że uwielbiam stawiać na młodzież ale na litość boską u mnie średnia CA to to niecałe 130 więc nie wiem. Mam zespół typowo do taktyki 4-4-2 Mam dobrych skrzydłowych i bocznych obrońców. Najgorzej jest w obronie. Mimo iż mam Navasa na bramce i niezłych środkowych obrońców (dobrze grają głową i są dość szybcy) to tracę dość sporo bramek. Niekiedy napastnicy mi się zacinają. Mimo iż mam ustawioną grę na skrzydła to skrzydłowi nie szarżują ( mają drybling,szybkość, dośrodkowania na poziomie 15-17) Na prawdę nie wiem jak zrobić aby piłkarze grali pressingiem. Screen z 1-wszym zespołem dam poniżej. Proszę o pomoc Pozdro
Najnowsze posty