transfery w Grecji / fmm

Carrot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.02.2008, 15:22    Pytanie
jest to dla mnie bardzo wazne wiec bardzo prosze o pomoc...
gram Panathinaikosem i kupilem w przerwie zimowej 2 graczy, ale w oknie wiadomosci gdy dostalem info o ich zakupie byly tylko opcje "zobaczy raport o xxx" i "trening xxx" a nie bylo opcji nadaj numer.
pomyslalem walic to pewnie bedzie w ostatnim dniu okienka rejestrowanie zawodnikow.
i nadszedl 31 stycznia, a tu nic :|
kontynuje, 1 luty... a 2 dwoch dalej nie moze grac :/ ;(
nie mialem jak ich zarejestrowac, a teraz nie moge ich wystawaic w skladzie...
specjalnie sciagnalem sobie fmm, ktorego nigdy wczesniej nie mialem zeby moc dac im numerki i zeby bylo ok, a ty opcja z numerkami nie dziala :| tzn dziala zmienianie danych, kasy w kontrakcie itp ale numery zawodnikow juz sie zmienic nie chca... :|
probowalem na innych save'ach, zapisywalem, wczytywalem gre i nic :(
niech ktos mi powie ocb, jak to zrobic zeby tych 2 moglo grac, bo fmm cos nie chce zmieniac numerow, a wszystko inne jest jak najbardziej ok....=///
proszeee... :(

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
04.02.2008 08:39    #1
W FMM nie da się przydzielić numerów (w sensie numery do zgłaszania składu). Zobacz na zasady ligi. W lidze greckiej nie grałem nigdy, więc nie wiem. Nie napisałeś czy to są gracze z zagranicy, czy tutejsi. Jeśli z zagranicy, to może jest limit obcokrajowców/tudzież graczy spoza UE, którzy mogą być zgłoszeni do składu? Sprawdź.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
04.02.2008 09:03    #2
Najprawdopodobniej przegrapiłeś przypisywanie numerów. Musisz poczekać do kolejnego okna transferowego. W FMM nie da się przypisać numeru, tak aby chłopcy mogli grać.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Carrot Młody aktywista

0
04.02.2008 14:07    #3
sek w tym ze nic nie przegapilem...
pilonwalem i wogole.
nawet w letnim oknie transferowym byla jakas lipa bo nie bylo przydzielania numerow az do pewnego momentu...
a wiec po co jest opcja "numer" w fmm jesli nie mozna jej uzyc? :| wogole bez sensu... ~~
heh
no wiec wyglada to na kolejny bug, tym razem w lidze greckiej...
mam nadzieje ze ktos to zglosi do SI i juz na latce 8.0.2 wszystko bedzie ok...
heh:(
niemniej temat wciaz otwarty jesli ktos ma jakies pomysly... :/

Leinad77 Partyzant

0
04.02.2008 14:55    #4
Dokładam swoje pięć groszy, miałem taką samą sytuację. W okresim letnim mogłem przydzielać numery dopiery pod koniec okna tranferowego. Dokładnie w dniu w którym związek przysłał potwierdzenie. W kresie zimowym kupiłem zawodników i co ? i lipa. nie można było ich zgłosić. Teraz gram drugi sezon i zobaczymy... Pewnie jakiś bug... Ale jak się powtórzy to trzeba będzie zmienić ligę...

Użytkownik uznał post za pomocny

Carrot Młody aktywista

0
04.02.2008 15:22    #5
Leinad77 jak dobrze ze ktos jeszcze gra w lige grecka...
wielkie dzieki... jak bedziesz mial zimowe okienko w 2 sezonie to moglbys mi powiedziec jak jest z tymi transferami...
wydaje mi sie ze opcja z numerami dziala tylko podczas okienka transferowego bo sprawdzilem to na savie z poczatku gry, wszedlem w Wigan, zmienilem numer Haskey'owi i zadzialalo... no ale nie wiem to pierwszy raz gdy uzywam fmm wiec moze wypowie sie ktos kto juz wie ocb... :)
a najgorsze jest to ze inne zespoly z ligi zglosily swoich nowych zawodnikow... :/
jak przegram walke o mistrza przez ten bug to bedzie przypal :(

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution