Bug

mazurkosik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.02.2008, 22:50    Pytanie
Po zrobieniu własnej drużyny w edytorze i zrobienia nowej gry wyskakują mi błędy. Oto one:

http://img25(...)uof0.png

http://img25(...)ker4.png

http://img12(...)ugt2.png

Chodzi o to że nie widać nazwy drużyny... Wie może ktoś jak to naprawić?

Tzar Przodownik pracy

0
11.02.2008 00:11    #20
Na pytanie JAK? odpowiem - poszukaj sobie tutoriali w necie, albo zamów w Melinie Grafików na forumcm.net;

Natomiast wklejasz tak samo jak inne logopacki, itp. Musisz mieć configa (plik config.xml) do tych herbów, żeby gra wiedziała co jest do czego. Podejrzyj sobie pod Notatnikiem takiego configa do jakiegoś innego logopacka, zobacz jak to wygląda, ściągnij sobie programik fmXML (używanie Google nie boli) i w nim stwórz configa.

Bartez Przodownik pracy

0
11.02.2008 00:17    #21
Herb "normal" powinien mieć rozmiar 10x180 pixeli a "small" 20x20, oba w formacie png. Do każdego powinieneś zrobić plik config. Jest to trochę tłumaczenia, więc najlepiej jeśli ściągniesz dodatek graficzny do jakiejś ligi i na tamtym przykładzie stworzysz sobie herb do każdego dodatku jest dołączony plik readme w którym pisze gdzie to wkleić.

mazurkosik Partyzant

0
12.02.2008 20:10    #22
Tzar zrobiłem jeszcze raz nowy zespół i nic... niechce chodzić... skopiowałem to zmieniłem nazwę drużyny... Co muszę zrobić?

Tzar Przodownik pracy

0
12.02.2008 20:19    #23
Ano bo numerek ID masz stary. Zobacz sobie jaki został przydzielony temu nowemu klubowi i wstaw go w miejsce starego.

mazurkosik Partyzant

0
13.02.2008 00:05    #24
Aha. Ok. Już wiem;) Dzięki;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.