Problem z save'm

Lenor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.02.2008, 16:59    Pytanie
Ja mam taki mały problem , kiedy rozpoczynałem grę PSG była ona na patchu 8.0.1 wyszedł nowy patch wiec go zainstalowałem przy końcówce 3 sezonu , zagrałem 3 miesiące żeby stwierdzić ze ten patch jest jednym słowem porąbany :P wiec odinstalowałem grę i chciałem wrócić do gry na 8.0.1 ale jak próbuje wczytać grę to mi pisze ze "wczytanie gry nie powiodło sie" a jak zainstaluje ponownie 8.0.2 to działa wie ktoś jak zrobić żeby mi grę wczytało na łatce 8.0.1 .
Ten patch 8.0.2 według mnie jest bardzo śmieszny , wyniki jak w hokeju , a kiedy sie gra z lepszym rywalem to komputer jest wręcz 100 % :/
Mam nadzieje że wie ktoś jak sie z tym uporać bo troszkę szkoda będzie tych 3 sezonów , a nie mam zamiaru zaczynać gry od początku:/
Pozdrawiam

omega Młody aktywista

0
28.02.2008 17:11    #1
to w koncu masz jakis problem czy chciales sie wyzalic?
Widac znow mam to szczescie ze jako jeden z niewielu ja nie mam problemow o jakis wiekszosc pisze:) moze po za 1 meczem na caly sezon wygranym 8:2;] Jedyna roznica jaka ja dostrzegam to mniejsza ilosc sytuacji i troche lepsza skutecznosc... ale nie jakies wyniki hekojowe:)
Mimo wszystko rozumiem ze twoim problememe jest to ze nie mozesz dalej grac... i raczej juz na tym save nie bedziesz mogl grac gdyz zapisales go na patchu 02 ( a w ta wersje rozumiem nie chcesz grac) Jedyna szansa ze kiedys wyjdzie patch 03 lub 02 fix fixa i wtedy moze "twoje" bledy poprawia :)
Choc naprawde dziwie sie i bardzo sie ciesze ze ani na 01 ani na 02 nie mialem bledow gdzie prawie wszyscy je mieli:):):)

Lenor Partyzant

0
28.02.2008 18:13    #2
Właśnie mi chodzi o ten błąd z wczytywaniem save jak chce powrócić do łatki 8.0.1 :/ a o patchu napisałem swoje zdanie :) mam nadzieje ze ktoś zna jakiś sposób a jak nie to trudno:/

omega Młody aktywista

0
28.02.2008 18:42    #3
to chyba i napisalem ze nie ma takiej mozliwosci;] bo zapisales save na patchu 02 nie ma mozliwosci abys wrocil do swojego save na patchu 01

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.