Nowy kontrakt

Pawell Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.03.2008, 16:23    Pytanie
Gram Tottenhamem i za 2 miesiące skończy mi się kontrakt, klub oferuje mi przedłużenie kontraktu. Czy jeśli teraz odrzucę propozycję nowego kontraktu (interesują się mną inne kluby) to będę mógł ewentualnie w czerwcu poprosić o nowy??

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
06.03.2008 16:28    #1
Poprosić raczej nie ale klub może chcieć jeszcze przedłużyć.Ale uważaj żebyś nie został na lodzie.Jednak ja na Twoim miejscu kontynuował bym to co zacząłeś.

rak Partyzant

0
06.03.2008 21:24    #2
Możesz jeszcze odłożyć decyzje do końca sezonu. I będziesz miał czas więcej czasu na decyzję.

Frost Młody aktywista

0
06.03.2008 23:11    #3
bedzie mogl poprosic w "siedzibie zarządu".;] jest tam taka opcja "popros o nowy kontrakt" ale to zwykle dopiero jak sie juz stary konczy bo zawsze na poczatku pisze ze zarzad nie zamierza z toba dyskutowac o nowym kontrakcie bo satry jeszcze jest dlugo.;]

bartix94 Młody aktywista

0
07.03.2008 09:19    #4
grałem Wisłą i jak kończył mi sie kontrakt media pisały, że interesują sie mną Koeln, Torino i Cadiz. Tak z ciekawości odrzuciłem kontrakt Wisły i czekałem na propozycje z innego klubu. w mediach co chwile pojawiały sie informacje o tym zainteresowaniu, ale nie było żadnych konkretów. Kontrakt z Wisłą kończył sie chyba za 5 dni jednak żaden z w.w klubów sie nie zgłosił. Wisła zaproponowała mi kontrakt, podpisałem i ... skończyłem nimi grę ( save gdzieś jest ale już nimi nie gram :) ) Takie wyczekiwanie do końca jest ryzykowne bo Media mówią o zainteresowaniu, ale jesteś tylko wśród kandydatów :) mogą wybrać ciebie a mogą kogoś innego :)

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.03.2008 22:08    #5
jak juz nie chce ci sie grać Tottenhamem to sam złóż podanie w innym klubie. A zawsze na koniec kontraktu(tego samego dnia co wygasa, dają ci nowy do podpisania) wiec mozesz czekać ale wtedy mogą się zmniejszyć twoje statystyki w profilu;/ sam musisz wybrać

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution