co z tą bazą treningową

peterek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2008, 16:34    Pytanie
w trakcie sezonu poprosiłem zarząd o rozbudowę bazy treningowej i zostały one zaakceptowane.Napisali że rozbudowa nie zajmie dużo czasu.Po 4 miesiącach przypomniałem się zarządowi i powiedział że zaakceptował już plany rozbudowy.Skończył się sezon(prosiłem ich na samym jego początku) i jestem w +/- połowie następnego i nic w tej sprawie nie zrobili.Czy zarząd może zmienić zdanie bez poinformowania mnie wcześniej.??????

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.03.2008 16:50    #1
musisz czekac.....ja tak kilka razy mialem.....najczesciej rozbudowa trwa do listopadagrudnia....niestety tak jest poniewaz baza musi byc wybudowana a nie tak ze klikasz i po 3 miesiacach masz nowa baze...jest tak ze jak zarzad sie zgodzi na rozbudowe to dopiero w polowie nastepnego sezonu jest rozbudowana(ja tak mialem kilka razy i tez myslalem ze jest cos nie tak)...a tak na marginesie to sprobuj jeszcze raz poprosic o baze jezeli wszystko bedzie dobrze(zarzad poinformuje ciebie ze juz zaakceptowal prace)to trzeba sie uzbroic w cierpliwosc....

peterek Partyzant

0
10.03.2008 16:54    #2
a czy długość rozbudowy zależy od stanu bazy(ja mam teraz zadawalające obiekty)

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.03.2008 17:01    #3
mysle ze nie....ale nie jestem tego pewien...bo przeciez pewnie w kodzie gry nie jest zapisane to ile czasu rozbudowuje sie dana baza w zaleznosci do jej stanu...

Bartez Przodownik pracy

0
10.03.2008 18:03    #4
To zależy DO jakiego stanu zarząd chce ją rozbudować. Im lepszą chce rozbudować tym dłużej rozbudowa trwa. Jednak nie dalej, jak w przypadku stadionu, do połowy grudnia.

mateusz_ha Partyzant

0
22.03.2008 19:56    #5
Ja mam podobny problem, czekam i czekam, ale zgadzam się z przedmówcą, że trzeba wykazać się cierpliwością. Podniesienie standardu bazy treningowej i obiektów młodzieżowych jest niezbędne do rozwijania się klubu, a tym samym do sprowadzania coraz lepszych zawodników.
Przy rozkminianiu tego tematu, nasuwa mi się pytanie, baza treningowa/obiekty młodzieżowe podzielone na określone szczeble rozwoju, przechodzą ze szczebla X w Y, a potem Z. Czy może być tak, że przejdzie z X od razu na poziom Z? Czy to jest tak jak z porami roku, aby przyszło lato, musi najpierw przyjść wiosna? Pozdr:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.