Kolejny bug?

rufigekru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.03.2008, 12:30    Pytanie
często zdarzają mi się mecze, w których wygrywam wysoko do połowy, do 60 min, łojąc przeciwnika, po czym sytuacja odwraca się o 180 stopni i przeciwnik zaczyna łoić mnie. zdarza się, że np z 3:0 robi się 3:2., 3:3 (szał). roznow w szatni prbowałem różnych, jak przeciwnik wyskakuje z 4 napadziorami, tez reaguje (np boczni obroncy do tylu bez rajdów, kontry, długie pilki), a mimo wszystko dzieje s ię źle. jest to o tyle irytujące, że lubię grać do zera, a poza tym wygląda to trochę tak jakby FM budził się nagle w 60 min: " o k...! słabeusz (gram w 3 lidze niemieckiej zdecydowanym outsiderem) wygrywa 3:0 z lepszym!" i na siłe "urealnia" robiąc 3:2. wiem, że zdarzają się takie mecze, ale w fm08 dzieje się tak zbyt często.
kolejny bug?

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.03.2008 22:52    #10
wedlug mnie czasami jest tak ze jest cos spieprzone.....bo nie jest normalne a zdarzylo mi sie kilka razy ze tak bylo a mianowicie ze np.15 minut do konca prowadze spokojnie a tu nagle komputer strzela 2 bramki i albo remis albo przegrana....ale to zdarza mi sie tylko jak zainstalowalem 8.0.2. bo w poprzednim wiele razy tego nie mialem....chociaz moze nie zawsze jest to jakis blad w grze bo to moze my sami nie potrafimy obronic korzystnego rezultatu....ale swoja droga czasami to juz jest przesada......gdzies juz to pisalem ale sie powtorze SI sie nie popisalo z tym patchem....i mam takie wrazenie ze troszke przesadzili...

bialy13 Młody aktywista

0
12.03.2008 08:12    #11
U mnie sytuacja była odwrotna tzn. ja przegrywałem do przerwy 2:0 a mecz skończył się 2:3 dla mnie:D

Vanlive Partyzant

0
12.03.2008 10:11    #12
smieszy mnie gdy wszystko co idzie nie tak wskazuje sie na bug... obecny fm jest naprawde dobry a to ze gdy zespoł mimo wysokiego prowadzenia traci swoja przewage to czasem sie tak dzieje takze w rzeczywistosci. na potwierdzenie ze to nie jest bug moze byc to ze takie sytuacje zdarzaja sie mniejszosci. czasami trzeba to przeanalizowac bo moze to nasze bledy byly a czasem poprostu lepsza gra rywala i skuteczna/lub rozprezenie zespołu na ktora po prostu nie bylo siły.

rufigekru Partyzant

0
12.03.2008 10:23    #13
czy normalne jest to, że dzieje się tak w 7 z 10 meczy, których nie przegrywasz od początku? poza tym zawsze pilnuje kondycji zawodników i reaguje na to co dzieje się na boisku (próbowałem już wiele różnych rozwiązań). zgadzam się, że ta wersja FM jest bardzo dobra (po zainstalowaniu łatek:P) pzdr

Piotrś Młody aktywista

0
12.03.2008 10:53    #14
Ja ostatnioo przestałem grac w koncówkach na czas:P wogóle prawie nic nie zmieniam hah xD i jakos idzie:P ale tezz to zauwazyłem xD

Vanlive Partyzant

0
12.03.2008 11:33    #15
jesli dzieje sie tak w tylu meczach to cos musi byc na rzecz, moze trzeba zmienic zawodnikow... albo jest to psikus ostatniej łatki na ktorej pada duzo bramek... wiec moze trzeba zmienic łatke???

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.