Proszę o kilka rad

Romanek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.03.2008, 12:26    Pytanie
1. Czy przed sezonem warto jest dawać trening na bardzo wysokie obciążenie? A jeśli nie to na jakie?

2. Czy na każdy mecz powinno zmieniać się taktykę tzn ustawienie zawodników na boisku plus polecenia dla drużyny i piłkarzy?

3. Jak zagrać grając Racingiem z FC Barceloną żeby tego nie przegrać 0:3, ale pokusić się nawet o remis czy zwycięstwo. Jakie polecenia, co i jak? :P

4. Jak w miarę skutecznie przykryć napastników rywali? Tzn co ustawić w tych instrukcjach dotyczących rywala?

5. Co mówić zawodnikom przed trudnym, a co przed ciężkim spotkaniem w tych wypowiedziach dla mediów, a co tuż przed samym spotkaniem.

6. Dlaczego ciągle spada mi stan klubowych finansów mimo, że wszystko z wynagrodzeniami mam uregulowane. To w końcu, co mam robić żeby to wzrastało, a nie malało ciągle i zmuszało mnie do sprzedawania kluczowych piłkarzy.

7. Jakie polecacie taktyki?

8. Proszę o mądre odpowiedzi, bo ja traktuję ten temat poważnie. Nie chciałbym przeczytać poniżej komentarzy typu "Poczytaj poradnik" itd. Jeżeli ktoś ma coś mądrego do przekazania niech piszę, a jeżeli nie to niech się nie udziela.

about Partyzant

0
20.03.2008 12:33    #1
1. Przed sezonem daj normalny trening
2.Raczej tak taktyke dopasowujesz do przeciwnika
3.Grasz z kontry dużo skrzydłami krótkie piłki
4.?
5.?
6.Inwestuj w młodych zdolnych piłkarzy a starszych sprzedaj tych co troche kosztują osiągaj wysokie miejsca w pucharach , lidze
7.Taktyke najlepiej stworzyć swoją

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
20.03.2008 12:34    #2
Przeczytaj poradniki, przeszukaj Suflera, skorzystaj z instrukcji dołączonej do oryginalnej gry, którą zakupiłeś. Znajdziesz tam odpowiedzi na wszystkie swoje pytania.

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.03.2008 12:39    #3
1. ja daje bardziej wytrzymalosciowe treningi bo pod koniec sezonu moga juz zawodnicy padac jak muchy, szczegolnie w silniejszych ligach
2.ja taktyke zmieniam tylko wtedy gdy gram z silniejszym badz rownym mi rywalem, ale tylko na wyjeździe;p
3.dałbym jednego DM, gre skrzydlami i z kontry
4.ścisłe krycie, gra słabszą noga (jeśli o to biega)
5.przed meczem z silniejszym zmniejsz presje, czyli zwyciestwo nie najwazniejsze
6.zarabia sie na europejskich pucharach -->graj w Europie ;)
7.pamietaj, taktyke dostosuj do zawodników ;) ja jak przeszedlem do milanu zmienilem na ich styl bo na 442 grali słaboooo

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.03.2008 o godz. 12:41

Użytkownik uznał post za pomocny

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution