Długofalowe oczekiwania zarządu, bug?

destroyer56 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.03.2008, 22:42    Pytanie
Witam, otóż mam taki problem. Gram Sturmem Graz już piąty sezon, na początku 2 letni plan był taki abym ugruntował pozycję zespołu w lidze. W pierwszym sezonie zająłem 4 w drugim 2 miejsce, po tym zarząd zmienił plany na znalezienie się w ciągu dwóch lat w czołówce ligi. W 3 sezonie byłem 4 i jak na 10 drużynową ligę może i nie jest to czołówka, ale w ubiegłym roku zdobyłem mistrzostwo, a zarząd jest rozczarowany tym, że nie realizuje planów długoterminowych. Nie żeby mi to specjalnie przeszkadzało, ale przez to mam mniejsze poparcie a po sezonie kończy mi się kontrakt i może to wpłynąć na fakt nie przedłużenia umowy. Gram bez patcha bo kariere zacząłem na czystej grze w związku z czym nie instalowałem łatki, pozatym ponoć patch też furory nie robi eliminuje jedne błędy pojawiają się następne mi natomiast jakoś specjalnie w podstawowej wersji nic nie przeszkadzało aż do tego wybryku z zarządem... Mieliście może taką sytuacje? Jeśli tak to jak sobie z tym poradzić?

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.03.2008 23:20    #1
ja miałem chociażby plan 2 letni aby wygrac lige i w 1 sezonie byłem 2 i zarząd był rozczarowany:P ale miałem jeszcze rok, to sa po prostu takie niedociągnięcia, ale się nie martw, zarząd nie wyleje ciebie za takie rzeczy, po prostu walcz, a kontrakt i tak pewnie dadzą, chociaż to zaufanie zarzadu również wymaga zmian bo mi sie w tej wersji nie podoba...

destroyer56 Partyzant

0
28.03.2008 01:11    #2
No tak ale Ty miałeś wygrać, a byłeś drugi ja miałem być 2-3 a wygrałem i jeszcze źle. No sory ale wyżej już być nie mogłem :|

Tzar Przodownik pracy

0
28.03.2008 10:01    #3
To znany babol, było już parę tematów o tym. Olej to ciesz się grą.

Sir Psycho Sexy Partyzant

0
28.03.2008 18:28    #4
Takie farfocle ciężko jest olewać. Przez ten błąd nie ma się pewności, czy zarząd faktycznie ma zamiar nas zwolnić czy to tylko kwestia baga.

ANDones Partyzant

0
30.03.2008 08:51    #5
Myślę, że przedłużą z Tobą kontrakt gdyż zadowolenie, zachwycenie zarządu odnośnie ligi powinno przyćmić długoterminowe plany klubu.

Częsty błąd. Ja również prowadząc Manchester miałem napisane w planach, że po 2 sezonach mistrza zdobyć. Zdobyłem w pierwszym i zarząd niezadowolony :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.