Strona

Turniej FM 08

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.04.2008, 20:56    Pytanie
Mam propozycje zorganizowania turnieju w Fm 08. Rozmawiałem już w tej sprawie z Redakcją, ale udzielono mi odpowiedzi, że gracze tego nie chcą. W tym miejscu chciałbym zapytać czy rzeczywiście tego nie Chcecie. Chciałbym, aby było to na podobnych zasadach do tego, który już był ogłaszany, ale nie był bezpośrednio organizowany przez cmrev (za późno przeczytałem wtedy newsa i nie zdazyłem sie zgłosic). Zasady sa do ustalenia, ale chodzi mi w tym temacie o Wasza opinie czy wogule taka idea Wam sie podoba. Intesresuja mnie pozytywne jak i negatywne komentarze.

barq Partyzant

0
14.04.2008 16:19    #40
Jestem za ale musi mi ktos wytlumaczyc jak mozna zagrac z kolegą przez neta fm!!

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
14.04.2008 17:22    #41
stanowisko redakcji jest takie: odezwij sie do mnie na gg :)
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

kruger1985 Partyzant

0
16.04.2008 11:41    #42
Ja wezmę udział w takim turnieju ;)

RobinWLKP Młody aktywista

0
16.04.2008 16:39    #43
no i jakie wiesci ?
bedzie ten turniej czy nie ?

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.04.2008 17:01    #44
Narazie trwają negocjacje, porawki w zasdach, za pare dni powiem co z tego wynikło.

krolik123 Partyzant

0
19.04.2008 17:50    #45
ja jestem za i wezme w tym udzial ale pod warunkiem ze nie bedzie to jakies skomplikowane no ioczywiscie bez oszustw.ja proponuje takie cos:

-gramy wylosowanym klubem(wszystkie kluby musza byc na zblizonym poziomie)
-gramy tak jak w lidze mistrzow czyli system pucharowy
-umawiamy sie ze mecze beda co np sobote o ustalonej godzinie (bo nie wszyscy moga codziennie grac)
-co tydzien jeden mecz
-grupy po 4 zespoly(ale ilosc grup bedzie zalazec od uczestnikow)
-2 albo 3 druzyny wychodza z grupy i grama systemem pucharowym o zwyciestwo a te ktore nie wyszly z grup np o puchar pocieszenia :)

wg mnie to by moglo byc ciekawe
jakby cos to prosze o kontakt na moj gg:
10725341

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
19.04.2008 19:47    #46
[quote=kacpergawlo]Mam propozycje zorganizowania turnieju w Fm 08. Rozmawiałem już w tej sprawie z Redakcją, ale udzielono mi odpowiedzi, że gracze tego nie chcą. W tym miejscu chciałbym zapytać czy rzeczywiście tego nie Chcecie. Chciałbym, aby było to na podobnych zasadach do tego, który już był ogłaszany, ale nie był bezpośrednio organizowany przez cmrev (za późno przeczytałem wtedy newsa i nie zdazyłem sie zgłosic). Zasady sa do ustalenia, ale chodzi mi w tym temacie o Wasza opinie czy wogule taka idea Wam sie podoba. Intesresuja mnie pozytywne jak i negatywne komentarze.[/quote]
Ostatnio obserwuje coraz więcej pomysłów racjonalizatorskich. Jednak z całym szacunkiem wg. mnie to nie ma sensu. Po prostu tego sie nie da zorganizowac. A co do mojego udziału to i tak bym nie grał ponieważ mam neta na jednym kompie a FM na drugim.

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
20.04.2008 11:07    #47
polecam routery :)
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.