Piłkarz-Pracownik?

Frost Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.04.2008, 16:41    Pytanie
Mam problem ktory zdarzyl mi sie pierwszy raz w FM-ie.Otoz zlozylem oferte Sportingowi o zakup Joao Moutinho klub sie zgodzil i przy przedstawianiu kontraktu wystapil blad taki jakbym skladal ogerte pracownikowi. a najciekawsze jest to że on nawet nie chce pieniędzy.O co może chodzic? Bug?

Frost Młody aktywista

0
14.04.2008 16:44    #1
nie wiem dlaczego nie chce mi sie zalaczyc obrazek.Sprobuje jeszcze raz

Arko Młody aktywista

0
14.04.2008 17:13    #2
Pewny nie jestem czy tak jest teraz, ale może musisz mu zmienić funkcję w klubie z np. asystent na zawodnik. Tylko nie wiem czy to przy zakupach piłkarzy jest ta opcja czy przy zakupie kogoś do sztabu szkoleniowego morzesz mu zmienić funkcję w klubie

Matiusz Młody aktywista

0
14.04.2008 17:34    #3
[quote=Frost11]Mam problem ktory zdarzyl mi sie pierwszy raz w FM-ie.Otoz zlozylem oferte Sportingowi o zakup Joao Moutinho klub sie zgodzil i przy przedstawianiu kontraktu wystapil blad taki jakbym skladal ogerte pracownikowi. a najciekawsze jest to że on nawet nie chce pieniędzy.O co może chodzic? Bug?
[/quote]

mi sie tez tak robiło musisz wyłączyć gre i włączyc albo po prostu kup innego zawodnika-jak nie chcesz oszukiwać . Powinieneś z tego kożystac

Frost Młody aktywista

0
14.04.2008 17:53    #4
arko wlasnie nie da sie zmienic funkcji.To jest na szaro.

Muszel Partyzant

0
14.04.2008 18:31    #5
Też tak miałem parę razy, po prostu wycofaj ofertę i złóż nową. U mnie to zawsze działało

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.04.2008 o godz. 18:32

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.04.2008 20:32    #6
Matiusz, ale w jaki sposób to jest oszustwo? Miałem wiele razy tak, że zawodnik chciał grać w czynie społecznym, ale potem sie okazywało, że za żadne skarby nie godził się grać za darmo, nie ma w tym nic 'nie fair'.

@Frost:
Nie ma się czym martwić, po prostu za pierwszym razem nie przyjmie Twojej oferty, ale za drugim już wszystko powinno być dobrze.

Użytkownik uznał post za pomocny

ResetPL Młody aktywista

0
15.04.2008 07:20    #7
[quote=Frost11]Mam problem ktory zdarzyl mi sie pierwszy raz w FM-ie.Otoz zlozylem oferte Sportingowi o zakup Joao Moutinho klub sie zgodzil i przy przedstawianiu kontraktu wystapil blad taki jakbym skladal ogerte pracownikowi. a najciekawsze jest to że on nawet nie chce pieniędzy.O co może chodzic? Bug?
[/quote]
Mam tak zawsze kiedy w krótkim czasie składam za dużo kontraktów(czyli kiedy zaczynem budowę nowego zespołu :D). Po prostu gra nie wyrabia i zaczyna głupieć. Mimo, że jest napisane, że zawodnik nie chce kasy za granie,to na pewno nie przyjmie kontraktu. Odrzuci go i dopiero za drugim razem oferta kontraktowa będzie wyglądała normalnie.
[quote=Muszel]Też tak miałem parę razy, po prostu wycofaj ofertę i złóż nową. U mnie to zawsze działało[/quote]
Muszel także ma racje wystarczy wycofać ofertę transferową, złożyć nową i wszystko będzie w porządku...
Pozdrawiam :]

Użytkownik uznał post za pomocny

Frost Młody aktywista

0
15.04.2008 15:14    #8
dzieki wszystkim z pomoc;] Można zamknąć temat.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.