Problem po wgraniu skina - FM nie dziala

Lord MaQ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.04.2008, 23:44    Pytanie
witam . Opisze cala sytuacje zebyscie mogli mi pomoc :) Mianowicie :
sciagnalem kilka nowych skorek ktore chcialem odrazu sprawdzic ..... wlaczam FM , klikam ustaienia , natepnie obraz i dzwiek i zaczynam zmieniac skorki...... pierwsza mi sie nie spodobala , wczytalem nastepna , niestety ta takze mi sie nie spodobala i chcialem zmienic na inna . wybralem skorke , zaczalem ladowac..... ladowala sie ponad 10 min wiec uznalem ze FM mi sie poprostu zacial ..... kliknalem alt + ctrl + delete i wylaczylem FM ..... gdy chcialem natepnym razem wlaczyc FM wszytko ladowalo sie ladnie przez chilwe , potem jednak , gdy powinno pojawic sie menu pojawia sie czarny obraz :/

czy ma ktos pomysl co z tym zrobic ??
pewnie bedziecie radzic przeinstalowac FM , ale od razu odpowiadam ze jest to niemozlie poniewaz nie mam FM ( pozyczylem koledze )

BLAGAM O POMOC !!!!

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.04.2008 23:50    #1
To jak byłeś w stanie włączyć grę i wczytać skiny, skoro nie masz płyty? :P
Mogła zaistnieć taka sytuacja, jak przy wczytywaniu sejwa. Gdy gra się zapisuje, a Ty np. zresetujesz kompa, to sejw może się już nie wczytać (są co prawda kopie zapasowe, ale ja nie o tym). Może po prostu wyłączając grę przed czasem, podczas ładowania skina, popaprałeś coś i teraz nie chce się włączyć. Albo to dlatego, że pożyczyłeś koledze płytę, bez niej gra się nie włączy. :D

Lord MaQ Partyzant

0
18.04.2008 23:55    #2
Gre odpalam z obrazu plyty..... wydaje mi sie ze cos sie ze skinem zepsulo ...... mozna jakos zmienic skina w grze nie wlaczajac FM ??? w jakism pliku cos zmienic ?? bardzo mi na tym zalezy bo chialbym pograc przez weekend :(

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
0
18.04.2008 23:56    #3
Ciekaw jestem, czy ty włączając FMa masz płytę w napędzie... może nikt ci jeszcze nie powiedział, że manager chodzi bez płyty? Po za tym ja koledze radzę usunąć pliki tej skórki z folderu, gdzie ją zainstalowałeś. Jeśli coś się zepsuło to cierpliwie poczekaj aż kolega odda płytę (dobra rada: możesz go ponaglić).

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.04.2008 23:57    #4
Po prostu usuń tego skina z folderu.

Rdeq- to pytanie do mnie? Jeśli tak, to jak mogę go odpalić bez płyty? Skoro potrafisz, to masz magiczne moce. :D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.04.2008 o godz. 23:59

Lord MaQ Partyzant

0
19.04.2008 00:00    #5
Usunalem cala zawartos katalogu i nic..... Ciagle to samo..... Nie da rady zmienic ustawien bez wlanczania FM ??

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
19.04.2008 00:10    #6
Hmmm na morzu jest taka szajka tak samo nazywają się komputerowi złodzieje hmmm .Ja na przykład zawsze mam płytę w napędzie włączając FM nie wiem jak wy...

Lord MaQ Partyzant

0
19.04.2008 00:14    #7
Ale pomoc mi nie potrafisz ??

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
19.04.2008 00:22    #8
Znaczy nie mówię że ty masz pirata dziwię się rdeqowi (Wiele osób ma na dysku żeby np się płyta nie rysowała)
no raczej nie nie miałem takiej sytuacji sorry
powiem ze ja mam troche tych dodatków graficznych i mi się trochę dłużej wczytuje ale chodzic chodzi nie mam pojęcia co się stało

Lord MaQ Partyzant

0
19.04.2008 00:57    #9
Moim zdaniem skin sie nie gral do konca a ja wylaczylem FM i dlatego teraz nic sie nie dzieje bo FM nie moze zaladowac skorki .....Moze jednak ktos wie jak to naprawic.......

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.