ile kasy mzona dostac...

krolik123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.04.2008, 12:49    Pytanie
mam j jedno pytanie dla graczy, ktorzy awansowali klubem z coca-cola championship do premiership:

ile kasy dostaje sie za awans??
pytam bo jakis czas temu czytalem ze ze np derby country awansujac zarobilo ok 50 mln funtow!!(oczywiscie w rzeczywistosci, nie w fm :]) wied jestem ciekaw czy w grze tez dostaje sie tak duze sumy za awans. na te 50 mln skladamo sie ok 30 za awans od fereracji pilkarskiej w anglii, reszta to jakies kasy od sponsorow ,prawa do transmisji itd.takie samo pytanie dalemw moim poprzednim temacie ale nikt na nie nie odpowiedzial.

marcin4 Partyzant

0
20.04.2008 13:43    #1
ja gram w coca cola ale jeszcze przedemna duzo meczow napewno nie bedzie tak jak ty mowisz obecnie gram west bromem i dostalem budzet w wysokosci 4,9mln funtow mam taka nadziejeje ze jesli awansuje to ogolnie dostane moze te 4 mln funtow a razem bedzie wtedy ok 8mln moze sie myle nie wiem ciekawe co powiedza inni

Evening Młody aktywista

0
20.04.2008 13:56    #2
Kiedy awansowałem do Premiership z drugiego miejsca to o ile pamiętam od federacji nie dostałem pieniedzy albo były one tak małe, że nie zwróciłem uwagi. Natomiast za prawa do transmisji dostałem coś koło 43 mln Euro. W tym roku też kończyła mi sie umowa ze sponsorem ale dużych pieniędzy z tego nie było. Wcześniej umowa obowiązywała na 50 tys za sezon a teraz 150 tys...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.04.2008 o godz. 13:58

krolik123 Partyzant

0
20.04.2008 15:00    #3
no, czyli w grze jest inaczej... szkoda bo za ta kasa juz w pierwszy msezonie walczylbym o puchar uefa... ale kasa za prawo do transmisji sie wmiare zgadza, w anglii zawsze bylo duzo kasy za nie.ale za awans od federacji na bank sie cos dostaje. dziek iza odpowiedzi!

marcin4 Partyzant

0
20.04.2008 15:55    #4
o uefa to za duzo powiedziane chociaz sie utrzymac w lidze i kupic doswiadczonych pilkarzy ktorzy sie sprawdza w lidze

eMiKa Młody aktywista

0
20.04.2008 16:03    #5
Dostaje sie za awans ale jest to w sumie zalezne od zajetego miejsca i od "medialnosci" klubu;)
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.