Witam. moje pytanie nie jest może bardzo wymagające ale wole się zapytać niż na własnej skórze to odczuć ;p a mianowicie mam połowę stycznia a że od niedawna prowadzę rep. Argentyny i gram tam taktyką na dwóch DP a że nie trace przy tym prawie w ogóle goli spodobało mi się chciałbym wprowadzić tą taktyke teraz do siebie (prowadzę Arsenal) lecz jako zadanie mam wywalczenie mistrzostwo a cały czas goni mnie ManU, Chelsea i Newcastle. Dochodząc do sedna, moje pytanie brzmi:
1. ile czasu będą zawodnicy przyswajać sobie nową taktykę?
2. warto ryzykować? (nie mam zbyt dużych problemów ze zwycięstwami, czasem zdarzają się remisy ale rzadko)
3. mam teraz okno zimowe okienko warto sprowadzać zawodników, teraz? bo nie wiem czy zdołają zaaklimatyzować się do końca sezonu.
I to by było chyba tyle pytań w razie jeszcze jakichś będę pytał się na bieżąco w tym temacie.
1. ile czasu będą zawodnicy przyswajać sobie nową taktykę?
2. warto ryzykować? (nie mam zbyt dużych problemów ze zwycięstwami, czasem zdarzają się remisy ale rzadko)
3. mam teraz okno zimowe okienko warto sprowadzać zawodników, teraz? bo nie wiem czy zdołają zaaklimatyzować się do końca sezonu.
I to by było chyba tyle pytań w razie jeszcze jakichś będę pytał się na bieżąco w tym temacie.
Najnowsze posty