Problem z połączeniem!

Lesio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.05.2008, 20:40    Pytanie
Hej, nie wiem czy wy macie ten sam problem, ale ostatnio wcale nie mogę połączyć się z Waszą stroną przez adres cmrev, strona załadowała mi się dopiero poprzez fm.gram.pl ??? Nie wiem czemu tak jest? Może inni użytkownicy też mają ten problem? Od czego to zależy?, czyżby te strony miały inne serwery?
Nie wiem czy Wy tak macie, ale uczulam na problem!
PZDR

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.05.2008 21:37    #1
Czy tak trudno zajrzeć do tematu o błędach?
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.