Zgłaszanie zainteresowania - wyskakiwanie z gry

amadeo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.05.2008, 20:13    Pytanie
Witam!
Po wielu latach owocnej kariery (ostatnio w Tottenhamie) w 2043 roku chciałem zmienić otoczenie. Przeglądałem listę zagrożonych managerów, na liście był Lech Poznań. I tu pojawił się problem: po wyrażeniu zainteresowania posadą nastąpił błąd gry, gdzie "okienko" poinformowało mnie o "dangerously low memory", a następnie wyrzuciło mnie z gry. Powtarzałem sytuację kilkakrotnie z różnymi drużynami - cały czas miałem to samo, bez względu na to, czy manager był "niepewny", "bardzo niepewny" czy "na włosku". Nie wyrzucało mnie z gry tylko, gdy drużyna nie miała managera.
Czy ktoś z was wie o co chodzi?
Gram na laptopie z oryginalnym Windowsem i oryginalnym fmem.
Pozdrawiam licząc, że można coś zrobić z tym irytującym błędem.

slawektepsa Partyzant

0
18.05.2008 11:57    #10
Witaj spróbuj zwiększyć wielkość pliku wymiany czyli "wirtualnej pamięci".Sam mam bardzo mało pamięci fizycznej bo tylko 384 MB,procek tylko athlon 1,4 a gram już 12 sezon jest załadowane 12 lig w 3 krajach ogromna baza danych i raczej nic sie nie dzieje ,ale plik wymiany(PAMIĘĆ WIRTUALNA) u mnie ma 2Gb i jest ustawiony na sztywno jego rozmiar.Wejdz we właściwości mojego kompa-zaawansowane-wydajność-ustawienia-zaawansowane-pamięć wirtualna -zmień,zaznacz rozmiar niestandartowy i wpisz w max i min jednakowe wartośći wielkosć dobierzesz eksperymentująć ja mam 2000 MB i u mnie na razie styka .Pozdrawiam Sławek

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 18.05.2008 o godz. 12:05

Komar Młody aktywista

0
18.05.2008 13:00    #11
slawektepsa dzięki, zrobiłem jak mówisz, i faktycznie jest dużo lepiej.
Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć. - Terry Pratchett

slawektepsa Partyzant

0
18.05.2008 15:03    #12
Komar tak mi się jeszcze nasuwa- nie wiem czy kompresujesz zapisane gry bo jesli nie to save ma olbrzymi rozmiar ,mozesz spróbować skompresować dając ptaszka w ustawieniach gry save sie skurczy stracisz trochę histori meczowej i komentów prasowych ,ale odchudzisz go znacznie.Druga sprawa to ilość głębi szczegółow na jakiej grasz( to wybierasz w opcjach) ,ja np grałem na początku na tych moich 12 ligach zaznaczając" wszystko"jednak gra się muliła teraz zmieniłem ustawienie na wszystko tylko w swojej lidze natomiast rozgrywki innych lig ustawiłem na "żadne"nie przeszkadza mi to jednak wchodzić w statystyki meczowe tych lig w których nie gram swoim klubem dopasuj to wg własnych potrzeb

LOLECZeX Młody aktywista

0
18.05.2008 15:32    #13
Po prostu tak jest, że po jakimś czasie save po prostu pada i nie poradzą tu żadne eksperymenty nie pomogą...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.