Błąd listy

Gajda Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.05.2008, 20:13    Pytanie
Witam, mój fm`ek zaczął od jakiegoś czasu się dziwnie zachowywać. Mianowicie, kiedy wybieram skład, po kliknięciu prawym klawiszem myszki, na wybór pozycji obok piłkarza, automatycznie po tym zostaje przesunięty na początek listy piłkarzy. Mam tylu zawodników, że mam z boku suwak, i ten też suwak właśnie idzie do góry. I tak za każdym razem. Niby błąd, który pozwala na granie jednak, jest on tak denerwujący, że postanowiłem przestać grać. Przeinstalowywałem już fma na wszystkie sposoby, wraz z usuwaniem wszystkich plikow z całego dysku, nawet tych które pozostają po deinstalacji. Zna może ktoś rozwiązanie problemu? Lub chociaż słyszał o takim czymś?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.05.2008, 11:26

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.05.2008 20:16    #1
Pierwsza sprawa zmień nazwę tematu
Druga:Skoro przeinstalowywałeś i nie pomogło to chyba nic z tym nie zrobisz :/
Trzecia:W takim razie próbuj przeciągac piłkarzy na swoje pozycje a nie prawym a po drugie można lewym nacisnac i z tamtad wybierasz na jakąś pozycję
A skoro masz dużo zawodników spróbuj ''filtrowac'' graczy według pozycji..

ResetPL Młody aktywista

0
26.05.2008 20:29    #2
Nie jest to błąd, bo mam tak samo :D

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.05.2008 20:35    #3
[quote=ResetPL]Nie jest to błąd, bo mam tak samo :D[/quote]
Ja i tak zawsze najpierw ''naciskam LPM(lewym przyciskiem myszy)

Arko Młody aktywista

0
26.05.2008 21:31    #4
Poprzenoś gorszych zawodników do rezerw tak żeby suwaka nie było. Wtedy wydaje mi się, że problem zniknie :P

Wolfe Tone Partyzant

0
26.05.2008 21:38    #5
To nie jest błąd. Zresztą masz pewnie ustawione na liście sortowanie wg pozycji i dlatego ci przesuwa do góry jak kogoś przyporządkowujesz. Ustaw sortuj wg formy czy czegokolwiek innego i po kłopocie.

rungusik Partyzant

0
26.05.2008 21:57    #6
też mam to samo
[quote=Wolfe Tone]To nie jest błąd. Zresztą masz pewnie ustawione na liście sortowanie wg pozycji i dlatego ci przesuwa do góry jak kogoś przyporządkowujesz. Ustaw sortuj wg formy czy czegokolwiek innego i po kłopocie.[/quote]
spróbuje może się uda bo to bardzo denerwujące jest
a u mnie od zawsze PPM :D

Gajda Partyzant

0
27.05.2008 11:28    #7
Niby nie błąd, ale tak nie było od początku, i na innym kompie działa ok.
Przeciąganie, albo wybieranie LPM daje taki sam efekt. To też nie zależy od sortowania, bo od początku tak miałem i dopiero po czasie tak się zrobiło. A do rezerw nie moge nikogo presunąć bo mam szeroką kadre ;)

Znalazłem rozwiązanie(jakieś zawsze):
Jako, że mam rozdzielczość na moniotrze 1280x1024, to włączyłem fm`a ale w oknie i rozciągłem sobie go tak aby nawet długa lista nie miała suwaka. ;) jak znajde coś lepszego to napisze.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.05.2008 o godz. 12:39

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.