Doliczony czas gry

rungusik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.06.2008, 12:46    Pytanie
ekhmm
podobnego tematu nie znalazłem więc piszę
dokładnie chodzi i o to że często w naszym kochanym FM 2008 doliczony czas gry ni jak się ma do długości meczu. Przykład ze screena: sędzia dolicza do spotkania 3 minuty a mecz kończy się w 98 minucie!! Rozumiem że arbiter może być "upierdliwy" ale taka sytuacja coraz częściej się powtarza i może mieć wpływ na wynik meczu. czy to jakiś bug czy korupcja dosięgła już nawet managera ;/??

pierdutka Przodownik pracy

0
24.06.2008 15:13    #10
ale tu jest gól :D

rungusik Partyzant

0
24.06.2008 15:33    #11
u mnie też Leto strzelił na 2-0 właśnie ;]]]]

widać jak zawodnicy cieszą się z bramki a jeden z obrońców biegnie z pretensjami do liniowego ;>

chcesz jeszcze jednego screena żeby mieć 100% pewności? ;]

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.06.2008 o godz. 15:35

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.06.2008 16:52    #12
[quote2=ResetPL][quote=glosik1]Zwykły bug nie pierwszy i nie ostatni :/
jednak jest to chyba rzadki ''wypadek'' ja jeszcze sie z czymś takim nie spotkałem a w każdym razie nie o tyle minut ;) [/quote]
A ja sie spotkałem. Grałem nie pamiętam już kim z jakimś mocniejszym klubem. Po 90 minutach 1:1. Dogrywka - w 119 minucie mój zawodnik strzela bramkę dająca zwycięstwo. Patrze na tablice wyników, a sędzia nic nie doliczył. Zgadnijcie kiedy skończyła sie dogrywka?! Sędzia zagwizdał po raz ostatni w meczu w 139 minucie.. :D Słabo?
Niestety nie posiadam skrina na udokumentowanie..[/quote2]

kiedys jak gralem jeszcze w Cm 01/02 to mialem podobny blad...sedzia doliczyl do 141 minuty, oczywiscie ja prowadzilem i oni strzelaja w ostaniej minucie bramke...poprostu zwykly blad nic wiecej, u mnie to bylo tak, ze oni musieli strzelic ta bramke zeby byly karne....z tego wniosek ze juz kiedys mielismy czasami "niezle" granie...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution