O co kaman z ligą rosyjską?

Gumierpool Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.06.2008, 13:51    Pytanie
Nie chodzi tu bynajmniej o te nieżyciowe limity obcokrajowców, które strasznie utrudniają grę, ale można się do nich przyzwyczaić. O wiele bardziej wkurzające jest to, jakie drużyny w 2008 roku grają w europejskich pucharach. Otóż gram sobie Zenitem, który został mistrzem, a więc powinien mieć zagwarantowany start w fazie grupowej LM, a to miejsce przyznane jest... CSKA. Co najlepsze w kwalifikacjach uczestniczyć powinien Spartak Moskwa, a grają w nim... Chimki! Zenit i Spartak muszą pocieszać się Pucharem UEFA.

Może o czymś nie wiem i Zenit razem ze Spartakiem zostały ukarane za korupcje, nie spełniają wymogów stadionowych czy coś w tym guście... Ale jeśli nie, to czy ten błąd występujący tylko u mnie, czy coś ktoś w FM-ie pochrzanił?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.06.2008, 13:53

loras90 Partyzant

0
26.06.2008 21:53    #30
mrjonhs - gram w tej lidze Spartakiem, i też tak miałem - zdobywam tytuł za sezon 2007, ale nawet w trakcie jego rozgrywania, w historii rozgrywek, jako mistrz za ten sezon jest wpisany Zenit, mimo to ja gram w LM, bo wygrałem rozgrywki w grze, a do historii w bazie danych możesz wpisać co chcesz. Gumierpool zaczął grę w styczniu 2008, sezon kończy się w grudniu, więc mistrz za sezon 2008, będzie grał w LM w sezonie 2009/10.

Gumierpool Młody aktywista

0
26.06.2008 21:54    #31
Dmx2000, to nie jest raczej prawdopodobne. Nie wierzę w przypadki ani zbiegi okoliczności, a wg Twojej teorii gra wygenerowała mi dokładnie identyczne rezultaty jakie padły w rzeczywistości. Ale nawet jeśli tak by było to tak czy siak powinienem grać w Lidze Mistrzów.

Loras90, nie gram na żadnym updacie. To jest nadal uaktualnienie 8.0.2.

Jacuta, zasady w lidze rosyjskiej są proste. Do fazy grupowej Champions League dostaje się mistrz, druga drużyna do eliminacji, a trzecia do UEFA. Tak więc jak byk powinienem grać w LM.

Czyli bug, tak?

mrjonhs Młody aktywista

0
26.06.2008 21:55    #32
No to to jest tak jak pisałem na początku , tylko że wtedy było że niby głupoty gadam :P Mówiłem przecież żey grał dalej, a samo to przyjdzie :D

loras90 Partyzant

0
26.06.2008 22:01    #33
No to nie wiem, mi taki kwiatek występuje tylko w pierwszym sezonie gry na updacie Fudiego. Najlepiej zacznij nową karierę, weź rozpoczęcie jak w Anglii i dograj pół sezonu 2007, jak zdobędziesz mistrzostwo, to w 2008/09 będziesz grał w LM;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.