okno transferowe

marcin55555 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.07.2008, 20:49    Pytanie
dlaczego tak jest ze zawodnik mowi ze ceni sobie klub a po tygodniu chce odejsc do innego klubu bo jest pewien ze tam bedzie sie lepiej rozwijal??A poza tym okno transferowe nie podoba mi się w tym fm, kluby cenia sobie graczy tak bardzo ze to jest masakra , naprawde trzeba miec kase zeby cos zdzialac

Arko Młody aktywista

0
02.07.2008 10:25    #10
[quote=marcin55555]dlaczego tak jest ze zawodnik mowi ze ceni sobie klub a po tygodniu chce odejsc do innego klubu bo jest pewien ze tam bedzie sie lepiej rozwijal??A poza tym okno transferowe nie podoba mi się w tym fm, kluby cenia sobie graczy tak bardzo ze to jest masakra , naprawde trzeba miec kase zeby cos zdzialac[/quote]

Wiem, że nie należy porównywać rzeczywistiści do FM-a, ale taki Adebayor też mówił, że zostaje w Arsenalu żeby za 10 min powiedzieć, że chce go bardzo dużo klubów i nadal nie jest pewny gdzie będzie grał. To przepłacanie mnie też denerwuje. W rzeczywistości za Ville Che chcą 40mln, a w FM-ie za 85 go nie chcieli sprzedać

Użytkownik uznał post za pomocny

onejoke Młody aktywista

0
02.07.2008 10:41    #11
[quote=marcin55555]niestety takiej rozmowy nie mam zeby został szkoda.Rozmowy ogolnie jest ich mało ciagle wypowiedzi sa te same mam nadzieje ze tak nie bedzie w fm 09[/quote]

jest. Jeżeli zawodnik mówi, że chce odejść to w większości wypadków pokazuje się okienko abyś zareagował i się wypowiedział.
Mów zawsze, że słuszniej się niepokoi i coś tam jeszcze........
W większości wypadków reagują na to pozytywnie
Nigdy nie krzycz że nigdzie się nie wybiera bo będzie grał gorzej

maek Partyzant

0
02.07.2008 10:45    #12
[quote2=arko1224][quote=marcin55555]dlaczego tak jest ze zawodnik mowi ze ceni sobie klub a po tygodniu chce odejsc do innego klubu bo jest pewien ze tam bedzie sie lepiej rozwijal??A poza tym okno transferowe nie podoba mi się w tym fm, kluby cenia sobie graczy tak bardzo ze to jest masakra , naprawde trzeba miec kase zeby cos zdzialac[/quote]

Wiem, że nie należy porównywać rzeczywistiści do FM-a, ale taki Adebayor też mówił, że zostaje w Arsenalu żeby za 10 min powiedzieć, że chce go bardzo dużo klubów i nadal nie jest pewny gdzie będzie grał. To przepłacanie mnie też denerwuje. W rzeczywistości za Ville Che chcą 40mln, a w FM-ie za 85 go nie chcieli sprzedać[/quote2]

ale z kad ty mozesz wiedziec co Adebayor mowil w gazecie rozne rzeczy pisza czy w necie zmysleja pisza aby bylo co czytac a 95% spoleczenstwa w to wierzy
jak chcial odejsc to napewno niemowil ze niegdzie niepojdzie

onejoke Młody aktywista

0
02.07.2008 10:45    #13
A propo cen to czemu się dziwicie????
Ile razy się tak zdarzyło, że kupiliście kolesia za 2 tys. a po sezonie sprzedaliście za 2 mln. bo miał rewelacyjny sezon, staty wcale tak mocno mu nie podskoczyły
Ja tak miałem z Luisem Escaladą(kupiłem za 2tys. sprzedałem 2 mln. euro) mój klub widniał u niego na profilu jako ulubiony a wraz chciał uciekać

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
02.07.2008 10:58    #14
A moim zdaniem to nie jest takie złe ja rozumiem że fmma jak najbardziej odzwierciedlac rzeczywistośc .Jednak bądź co bądź to i tak nieco za prosta gra i badzo prosto osiaga się w niej sukcesy . Jakby można było tak prosto kupywac to w przechwałkach byłoby już zapełnione 200 stron . Realizm tak ale nie za cenę grywalności (bo co to za gra - prosta gra)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.07.2008 o godz. 10:59

Arko Młody aktywista

0
02.07.2008 12:15    #15
[quote3=maek][quote2=arko1224][quote=marcin55555]dlaczego tak jest ze zawodnik mowi ze ceni sobie klub a po tygodniu chce odejsc do innego klubu bo jest pewien ze tam bedzie sie lepiej rozwijal??A poza tym okno transferowe nie podoba mi się w tym fm, kluby cenia sobie graczy tak bardzo ze to jest masakra , naprawde trzeba miec kase zeby cos zdzialac[/quote]

Wiem, że nie należy porównywać rzeczywistiści do FM-a, ale taki Adebayor też mówił, że zostaje w Arsenalu żeby za 10 min powiedzieć, że chce go bardzo dużo klubów i nadal nie jest pewny gdzie będzie grał. To przepłacanie mnie też denerwuje. W rzeczywistości za Ville Che chcą 40mln, a w FM-ie za 85 go nie chcieli sprzedać[/quote2]

ale z kad ty mozesz wiedziec co Adebayor mowil w gazecie rozne rzeczy pisza czy w necie zmysleja pisza aby bylo co czytac a 95% spoleczenstwa w to wierzy
jak chcial odejsc to napewno niemowil ze niegdzie niepojdzie
[/quote3]

Innych źródeł informacji niż gazeta, internet oraz tv nie posiadam. Mówie to co przeczytałem/ usłyszałem. A ty skąd wiesz o transferach? Masz znajomości wśród piłkarzy i dzwonisz jak się dowiesz o jakimś transferze czy to prawda?

Bender B.... Partyzant

0
02.07.2008 13:06    #16
Jak dla mnie najlepszym serwisem o transferach to www.transfery.info (zawsze piszą o transferach, które okazują się prawdą, no chyba, że to tylko plota to piszą to w formie przypuszczenia), tam również jest fajny dział - młode talenty - można sobie sprawdzić czy talent w rzeczywistości to również talent w fmie:)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 02.07.2008 o godz. 13:06

Laioninho Partyzant

0
02.07.2008 13:46    #17
zgadzam się z poprzednikiem ale dziisaj zauważyłem, że nie wszystko do nich dociera. Admin zrobił liste transferów (10 naj w Europie i 5 w polsce) nie zanznaczył np transferu Alvesa do Barcy ani Arboledy do Lecha. Sora za offtopic

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution