Fm modifier

Trolek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.07.2008, 13:07    Pytanie
Witam! Mam pewien problem otoż mialem wczesniej starsza wersje tego edytora(tytuł) i usunąłem go.i tu pojawia sie problem gdy teraz chce zainstalowac nowa wersje pisze mi ze w komputerze jest juz starsza wersja tego programu i nie mozna zainstalowac tej wersji. Szukałem wszedzie i nie moge znalezc zadnych plikow ktore mozna usunac w dodaj usun programy tez tego nie ma.Dodam ze nie pamietam czy poprostu wrzucilem foldert do kosza czy przez panel sterowania usunalem.Jak usunac ten problek kiedys słyszalem o jakims programie do czyszczenia rejestru czy cos takiego.Z gory dziekuje za pomoc:)

jaramaniak Przodownik pracy

0
05.07.2008 13:11    #1
robisz tak:

start >> uruchom >> regedt32

tam znajdujesz HKEY_LOCAL_MACHINE >> SOFTWARE >> odnajdujesz folder z FM Modifierem (nie wiem jak się on dokładnie nazywa bo go nie używam) i usuwasz go :)

oczywiście potem instalujesz nowego modifiera :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.07.2008 o godz. 13:18

Użytkownik uznał post za pomocny

De profundis clamavi ad te, Domine

Trolek Partyzant

0
05.07.2008 13:44    #2
przeszukałem wszystkie te pliki i nie moglem znaleźć tego z modifieremtam usunalem jeden folder w ktorym mialem kiedys edytor ale to nie mopoglo nadal wyskakuje ze nie moge zainstalowac tej wersji bo jest juz inna ale dzieki za pomoc:)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.07.2008 o godz. 13:44

alienator Młody aktywista

0
05.07.2008 13:57    #3
ściągnij sobie coś do czyszczenia rejestru (polecam jv16 powertool) i tym wyczyść rejestr, ręczne usuwanie wpisów jest niedokładne ;

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
05.07.2008 14:25    #4
bądź CCleaner ( łatwy w obsłudze ;) )

wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Trolek Partyzant

0
05.07.2008 15:22    #5
zrobilem tak jak mi kazaliscie ale to nic nie dalo.Ale wzialem sciagnalem poprzednia wersja modifiera i zamiast zainstalowac wziąłem napraw i wtedy odinstalowalem przez dodań usuń programy i moglem normalnie zainstalowac nowa wersje:)
ale dzieki za pomoc:)
Pozdrawiam:D

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 05.07.2008 o godz. 15:23

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.