Samoczynnie zwiększanie się budżetu transferowego

Sledziu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.07.2008, 22:17    Pytanie
Pierwszy sezon Villarrealem. Pościągałem paru grajków i gdy zrobiłem zakupy miałem budżet transferowy 999 tysięcy. Teraz, po kilku rozegranych meczach zauważyłem że budżet powiększył się, i teraz mam do wydania 1,27 miliona. Dodam że:
a) okienko transferowe dawno się skończyło.
b) od momentu gdy miałem 999 tys. nie kupowałem i nie sprzedawałem żadnych zawodników
c) poprzedni mecz był drugim w dwumeczu (i tu nie jestem pewien czy to jest pierwsza czy druga runda kwalifikacyjna do UEFA, ja grałem dopiero pierwszy dwumecz) Villarreal - Rapid Wiedeń, który wygrałem - dostałem coś koło 500 tysięcy za awans do kolejnej rundy.
Może to jest banalne pytanie, ale zastanawia mnie skąd i dlaczego mam więcej kasy na graczy. Nigdy wcześniej tego nie zauważyłem.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
10.07.2008 22:19    #1
Może dostałeś informację od zarządu, że z powodu dobrej sytuacji finansowej zarząd postanowił zwiększyć budżet transferowy o xx milionów. Czasem tak jest.

bialy13 Młody aktywista

0
10.07.2008 22:20    #2
Ponieważ wynikami sportowymi przynosiłeś dochody w kasie klubowej (np. tymi meczami w PUEFA)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
10.07.2008 22:23    #3
Twój klub -> Finanse -> Dochody

Tam wszelkie wpływy do budżetu są wyszczególnione.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.