Strona

Wirusy przy włączaniu Fma

czerwony_diabeł Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.07.2008, 21:08    Pytanie
POMOCY !!! LUDZIE POMOCY !!!
Weszłem dzisiaj na kompa i chce włoczyc Fma a tu moj antivirus avast pokazuje ze fm.exe jest wirusem.
pomozcie co mam zrobic ???????????????

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.07.2008 22:07    #40
Temat wyczerpany. Jak zwykle po takim czymś robi się niewiadomo co.

czerwony_diabeł niech przeczyta to: http://www.cmrev(...)ady.html

Nie wiem czy jesteście zadowoleni z tego jak wygląda lista ostatnio komentowanych tematów, ale zastanówcie się nad tym czy czasami musicie dodawać zbędne posty.

Przypominam, że CMRevolution przez jakiś czas przygotowywało coś takiego jak Donosy (prywatne wiadomości) oraz komentarze do profilu. Robiąc to co robicie, czyli pisząc zbędne posty dajecie nam do zrozumienia, że wysiłki naszych ekspetów idą na marne.

Sufler jest niesamowitym miejscem, ale jego dalsza "egzystencja" zależy przede wszystkim od Was. Dlatego proszę dbajcie o niego.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 11.07.2008 o godz. 22:08

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.