Ciągłe spalone

klajwert Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.07.2008, 11:21    Pytanie
Witam, mam pewien problem z moim napastnikiem. od razu zaznaczam - probowalem juz wszystkiego, roznych ustawien, druzynowych, indywidualnych i nic.

wracajac do problemu eto ciagle gra za linia obrony przeciwnika. nie mam pojecia czemu nie chce przesunac sie te 2 metry do tylu. dostaje bardzo duzo pilek jednak praktycznie zawsze konczy sie to odgwizdaniem spalonego, strzela tez duzo bramek ale jesli jest to sytuacja wypracowana przez rozgrywajacego czyli jakies podanie na dobieg etc zawsze jest to nieodgwizdany spalony.(zawodnicy przeciwnika od razu rzucaja sie do asystenta, widac ze byl spalony itd)

z ukladaniem taktyk pod zawodnikow raczej nigdy problemow nie mialem, pierwszy raz spotyka mnie takie cos i kompletnie nie wiem jak temu zaradzic.

z gory dzieki za pomoc

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
12.07.2008 17:40    #10
a to kombinuj na skrzydłach, bo ja gram też skrzydłami a najwięcej asyst ma OŚP
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

PhenoM Partyzant

0
12.07.2008 17:49    #11
Spróbuj zagrać krótkimi podaniami.

klajwert Partyzant

0
12.07.2008 22:50    #12
pomoglo :) co prawda nie do konca ale w duzym stopniu tak.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.