Bez nowych skinów w FM 2006?
jacas 24.06.2005 23:16 43 czytelników 0 komentarzy
Po niewątpliwym sukcesie, jaki odniósł domyślny skin do FM 2005, nasuwa się pytanie, czy Sports Interactive planuje dołączyć nowy, zupełnie inny do FM 2006.
Domyślny skin do Football Managera 2005 musiał zostać zrobiony od zera, bowiem po rozstaniu się Eidosu i Sports Interactive prawa do interfejsu gry zachowała ta pierwsza firma. Mimo to naczelny grafik SI - Ter, stanął na wysokości zadania i w stosunkowo krótkim czasie stworzył funkcjonalny i przyjemny dla oka skin. Ale jak wiadomo - gracze zawsze będą chcieli jeszcze więcej i już teraz dociekają, czy aby pracownicy z SI Tower nie planują dołączyć kolejnej skórki do najnowszego produktu. Spekulacje uciął sam Ter, przyznając, iż jedynym czego możemy oczekiwać jest podrasowanie obecnego wygląu gry i dostosowanie go do potrzeb Football Managera 2006. Jednak nie ma się czym martwić - duża część grafików pracująca na stronach poświęconych FM tworzy własne skórki a wśród nich można wyłapać sporo skinów naprawdę ciekawych i konkurencyjnych dla domyślnego Metallica.