2 problemy...

Deduś Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.12.2007, 15:23    Pytanie
Witam.Mam takie 2 pytania.Otóż wczoraj podczas włączania Fm po tym jak przeszły już te wszystkie ekrany i jak zwykle zrobił się czarny ekran to wyskoczył mi jakiś komunikat i nie wiem czego on dotyczy;/ Dzisiaj wystąpił ten sam problem.Gra niby się włącza i działa ale nie chce coś zepsuć bo nie wiem co to za komunikat.Coś tam pisało o obrazkach w folderze graphics ale nie za bardzo zrozumiałem;/ Miał ktoś może coś podobnego?
i drugie pytanie.Dlaczego w tym managerze morale zawodników stale spadają i są na poziomie w porządku lub co najwyżej dobre? Dodam że nawet po kilku wygranych meczach nic nie idą do góry a zawodnicy nie mają żadnych problemów czy coś.W 07 jak wygrałem kilka meczów pod rząd to przez miesiąc wszyscy mieli znakomite morale.Nie wiem od czego to zależy.Proszę o odpowiedzi.Pozdrawiam.

Mateyyy Młody aktywista

0
15.12.2007 15:34    #1
1. Daj fotke z komunikatem.
2. Gdy zawodnicy sa w dobrej formie chwal ich po dobrym meczu a gdy im cos nie wyjdzie podtrzymuj na duchu. I starannie przeprowadzaj rozmowy motywacyjne. I mozesz takze oferowac im korzystniejsze kontrakty.

Mateyyy Młody aktywista

0
15.12.2007 15:34    #2
A co do tego bledu to jakie obrazki wgrywales? sorki za dwa posty.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.12.2007 15:37    #3
prawdopodobnie zły config ..... miałem tak,przeczytaj ,o jaki folder chodzi i usuń go ,będzie po problemie :)

Deduś Partyzant

0
15.12.2007 15:56    #4
Mateyyy wgrywałem facepacki ściągane z sortitoutsi przeważnie i wszystko było ok.Confing też jest raczej dobry bo gram na nim od początku i nic nie wyskakiwało.Dopiero od 2 dni tak sie robi;/ Nie wiem czy ja mam nawiedzony komp czy co:( Z genie scoutem miałem to samo.Działał jak należy aż tu pewnego dnia chce wczytać gre i wyskakuje błąd ;/ Inne sevy wczytuje bez problemów ale ten co gram na nim obecnie za nic nie chce się wczytać.Właśnie jak już zeszedłem na temat geniego to czy wie ktoś kiedy w końcu ukaże się ta właściwa wersja.Ileż można czekać.Na święta żeby chociaż była to by było dobrze:P

Mateyyy Młody aktywista

0
15.12.2007 15:59    #5
no to zrob kopie sejwa i facepackow i reinstall gry a potem wrzuc to spowrotem moze bedzie dobrze

masseur Partyzant

0
15.12.2007 16:02    #6
Co do morale, to może ustawiłeś niskie premie za sukcesy? To sprawia że morale utrzymuje się na niskim poziomie przed dłuższy czas. poza tym trudno oczekiwać żeby gracze przez cały czas piali z zachwytu. Pochwal ich po wygranym meczu, sprawdź czy są zadowoleni z treningu i powinno być po kłopocie...

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
15.12.2007 16:09    #7
Chwal zawodnikow po udanych meczach wypowiadaj sie dobrze o tych co sie wyrozniaja to zawsze wplywa na morale ja na to nie narzekam :)

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.12.2007 17:11    #8
A usunąłeś folder,który podaje w tym komunikacie ?

Chwal,ale nie że jesteś zachwycony- tylko po zwycięstwie z lepszym zespołem,a po porażkach rzadko dawaj "złość',tylko zrozumienie

Deduś Partyzant

0
15.12.2007 17:18    #9
W tym komunikacie pisze coś takiego: not well-formed(invalid token)at line 42 of confing.xml
I ja nie o co w tym chodzi i co usunąć:(

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.