4-2-3-1 luka między zawodnikami

z_fartem Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.07.2013, 14:21    #1
Witam.
Mój problem jest następujący. Podczas gry 4-2-3-1 kontratak/płynny, mój asystent marudzi, że w trakcie meczu mam za dużą lukę między obroną a pomocnikami. Natomiast, kiedy zmieniam na kontrolę luki takiej nie dostrzegam. Problem jest taki, że nie mam aż tak mocnego zespołu żeby sobie grać kontrolą.
Środkowi pomocnicy to:
ŚP (O) albo POP (O)/(W) i CR(O)
dodatkowo WR (A) ma ustawione w poleceniach indywidualnych, aby cofał się po piłkę trochę głębiej pod linię środkową boiska.
Jeśli będzie potrzeba wrzucić screeny nie ma problemu.
Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.

Bartexxx23 Partyzant

0
03.07.2013 14:34    #2
wez sprobuj dac ta dwojke cofnieta w ukladzie ŚP-obr i WR-wsp a tego srodkowego wysunietego daj jako WR-atak lub OP-atak.

kajn Partyzant

0
03.07.2013 14:37    #3
A może asystentowi chodzi o skrzydła? Każ bocznym obrońcom grać wysokim pressingiem i pozwól im na grę przy przeciwniku także na połowie rywala

samer Partyzant

0
07.07.2013 21:37    #4
a jak masz ustawione nastawienie obrońców i pomocników?
może obrońców wysunąć trochę do przodu? ale to zależy jakimi dysponujesz.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.