"Polska pod ostrzałem"

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.01.2008, 13:02    Pytanie
Otrzymałem wiadomość następującej treści :

"Po ogłoszeniu składu reprezentacji na zbliżający się turniej (ME) menadżer ...X... klubu ...X...oskarżony został przez menadżerów o nie uczciwe preferowanie piłkarzy swojego klubu"

"X powołał 3(!) swoich podopiecznych, wywołując powszechne oburzenie i ściągając na siebie zarzuty kumoterstwa"

Normalnie ręce i cycki opadają - KTO TO DO K**** WMYŚLIŁ ?!?! - dodam że następną wiadomością było zwolnienie z posady selekcjonera ...

Pomocy bo mnie chyba za moment nagły szlak trafi

dobre? Partyzant

0
17.01.2008 14:37    #30
po opisaniu lepiej Twojego problemu jesli Ci zawodnicy tak jak mowisz sa gwiazdami repry i nie tylko i jesli grali wczesniej w meczach i niczym nie podpadles;] to albo duzy bug albo masz pirata;]

Vanlive Partyzant

0
17.01.2008 14:38    #31
ludzie wszystko co nie po waszej mysli to bug:D kolejne fm-y dąza do tego ze nie bedzie sie pracowac w klubach latami , skoro tak jest ze powołujac swoich zawodnikow do repry to moze dobrze ze jej nie prowadze:D swoja droga wkoncu tak jest ze selekcjoner to prowdzi kadre a nie jednoczesnie takze klub-za to ciebie pewnie wyrzucili bo "statystycznie" jak nie lubie tego słowa- powołałes swoich graczy wiec ich faworyzujesz obojetnie ze to gwiazdy, pewnie nie dopracowali tego dobrze ale wkoncu tojest realizm nic nigdy nie bedzie doskonałe

0
17.01.2008 14:43    #32
@ratamahata69 - jak sam napisałeś - lekko nie jest - dodaj do tego że naprawdę się przyłożyłem do tego aby ta rep. była przygotowana do tego euro na 100 i 1% - a potem za coś takiego lecisz ... porostu brak słów, a raczej przekleństw, jak się czułem w momencie gdy otrzymałem wiadomość o zwolnieniu ...

ratamahata69 Partyzant

0
17.01.2008 14:47    #33
widzisz przykład może z dupy ale tak samo pewnie się czuł Capello jak go z Realu wywalili po zdobyciu mistrza :]

dobre? Partyzant

0
17.01.2008 14:54    #34
no racja rastahmagtaglahtacahtarasta69 ;] dobrze gada! ;]

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
17.01.2008 16:11    #35
klim1981
Miałeś po prostu pecha. Ten fakt nie może tłumaczyć chamstwa i słów jakim zwracasz się do użytkowników.

pech
pot. niepomyślny, niefortunny zbieg okoliczności, brak szczęścia, powodzenia
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

0
17.01.2008 16:50    #36
9pucek pogadamy gdy takowy "pech" cię dopadnie ... ok ?
a jakoś żaden użytkownik oprócz ciebie nie poczuł się na tyle dotknięty moim "chamstwem" żeby mi zwracać na to uwagę ... chyba każdemu morze skoczyć ciśnienie gdy jak to nazwałeś będzie miał "porostu pecha" ... ja wolę ich unikać i nikomu nie życzę. Hogwh!

pinco Partyzant

0
17.01.2008 16:59    #37
skoro Ci tego braku je no to prosze ja zauwazam :P

przyklad ? Howgh blada twarzo

0
17.01.2008 17:04    #38
panowie trochę wyrozumiałości ... każdy ma prawo do odrobiny złośliwości ... a każdego kto poczuł się prze zemnie urażony/obrażony przepraszam :) Howgh

Lesio Partyzant

0
17.01.2008 18:04    #39
klim1981 nie przejmuj się pucek to taki nadgorliwy chart tej stonki, nawet jak nie ma nic do powiedzenia to Ci powie, może musi się dowartościować?
Nikogo nie uraziłeś, a co do tego co napisałeś, to myślę, że to błąd gry, sądzę że jest jakaś tolerancja co do powołania zawodników określonej klasy z określonego klubu, która tutaj została źle obliczona przez grę! Może to zbyt niski poziom reputacji powołanych zawodników? Może zabrali oni miejsce zasłużonym piłkarzom, których pominąłeś?
Ale to tylko gra, takie rzeczy się zdarzają! W FM-ie jeszcze nie jedno Cię zaskoczy, na plus bądź na minus. Ponadto myślę, że ta gra musi być trochę irytująca, takie jest przecież życie MANAGERA...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.