Strona

[UWAGA] Sondaż społeczny! Pomóż nam w realizacji pięciolatki!

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.05.2008, 20:17    Pytanie
Witajcie Towarzysze!

Rada Rewolucji zwraca się do Was z prośbą o pomoc w realizacji jednego z projektów, jakie będą w przyszłości wdrażane. Znów potrzebujemy Waszego wsparcia i zaangażowania, które tak często nam prezentujecie wypracowując kolejne normy.

Tym razem chodzi nam o odpowiedź na jedno proste pytanie: "Na co zwracasz uwagę wybierając w grze klub do prowadzenia?" - oczywiście poza sympatią. Poziom ligi? Reputacja? Średnia wieku? Budżet? Pojemność stadionu? A może jeszcze coś innego?

Wasze odpowiedzi zostaną wykorzystane przy realizacji projektu, którego celem będzie rozwiązanie raz na zawsze często pojawiającego się problemu z wyborem klubu.

Viva la Revolution!

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
0
22.12.2008 17:39    #90
Panowie po co odgrzewacie temat, jak redakcja wyraźnie napisała, że projekt jest odłożony na bliżej nieokreślony czas?

raca Partyzant

0
22.12.2008 17:41    #91
1. Preferencje
2. Kasa
3. Ilość zawodników których można zgłosić do meczu (dlatego gram zazwyczaj Hiszpańską, 7 zawodników do zgłoszenia)
4. Zawodnicy

St0pa Młody aktywista

0
25.12.2008 14:15    #92
Raczej kluby, w których rozgrywka wydaje się być ciekawa ze względu na coś nowego, nie zbadanego jeszcze przeze mnie, lubię odkrywać nowe ligi, egzotyczne, sprawdzić się w mało znanych dla mnie ligach. Jeżeli już taką znajdę nie patrze prawie na nic wybierając klub. Szukał ładnie brzmiącej nazwy klubu, nie patrząc na ich szanse w lidze, budżet ani kadrę. Wtedy po dodaniu się do managera owego klubu, zastaje mnie niespodzianka i niekiedy duże wyzwanie. To uwielbiam chyba najbardziej.

[quote=Głosik]a nie sądzicie że skoro póki co projekt nie jest kontynuowany, to warto by było zamknąc topic ;>[/quote]

Ups zapędziłem się troszeczkę...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.12.2008 o godz. 14:17

¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
25.12.2008 14:24    #93
1. Kraj
2. Liga
3. Czy grały tu niegdyś jakieś gwiazdy
4. Czy jest fajny herb
5. Czy są fajne stroje
6. Czy jest przyzwoity bramkarz

dull Młody aktywista

0
25.12.2008 20:09    #94
Choć Juventus to mój ulubiony i jedyny klub, do którego czuję coś więcej niż sympatię to gram w każdej edycji FM klubami, które mają kłopoty finansowe tj ŁKS Łódź, GKS Katowice i słabeuszami, gdyż to mi sprawia największą radość...Nie gram w Niemczech, Francji, Hiszpanii, wolę polską ligę, klimat Białorusi, amatorstwo z Anglii...

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.12.2008 21:41    #95
[quote=Głosik]a nie sądzicie że skoro póki co projekt nie jest kontynuowany, to warto by było zamknąc topic ;>[/quote]

Popieram !!

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.