"Zwracanie się po imieniu."

emkaesiak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.11.2009, 22:10    Pytanie
Mam problem. Wdupiłem coś przy tworzeniu "menadżera". Mianowicie zaznaczyłem "Zwracaj się po imieniu" i wszędzie zamiast w kolejności imię i nawzisko wyświetla mi odwrotnie. Chciałbym aby to wrócilo ;) Probowalem zamieniac w FMRTE ale nie wychodzi bo imie jest bez polskiego znaku (Łukasz - Lukasz) a nazwiska wogole nie ma w bazie danych :] No troche namotalem, ale mysle, ze wiecie o co mi chodzi. Prosze o jakies pomysly aby wszystko wrocilo na swoje "miejsce".

dupenszoken Partyzant

0
06.11.2009 11:53    #10
[quote2=qstosh] Wtedy zaznaczasz opcję "mów mi po imieniu" i gra mówi do ciebie Edek :)
[/quote2]
O wiele wygodniejsze jest nadaj przydomek :P

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
06.11.2009 12:44    #11
Oczywiście. Ale dzięki temu że wprowadzono opcję "mów mi po imieniu" twórcy gry mogą zawsze się pochwalić, że stworzyli "kolejną i nową" opcję której próżno szukać w poprzedniej wersji :)

A tak na poważnie do jak dla mnie to mogło by nie być tej opcji.
Prędzej już bym się ucieszył gdyby na przykład rozbudowano kwestię finansów i umożliwili "mi" tzn managerowi prowadzącemu daną drużynę "zaciągnięcie kredytu" (np pod zastaw stadionu czy też obiektów szkoleniowych). Uważam że taka opcja była by przydatna podczas grania słabszymi drużynami (gdy zaczyna się grę a w klubowej kasie pustki) lub tez podczas grania większymi klubami (gdy nie chcemy nikogo sprzedawać a brakuje na np kilka milionów euro by kupić jakiegoś znanego piłkarza)
Co prawda to temat "z innej beczki" ale już wolałbym tę opcję z możliwością pożyczek, niż te "mówienie po imieniu"

emkaesiak Partyzant

0
06.11.2009 15:07    #12
Dobra poradze sobie już. Jakoś to będzie. Będe musial sie przyzwyczaic.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.