A.Carroll problem ze skutecznością

zollw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.01.2012, 15:35    Pytanie
Siema, mój problem dotyczy bardzo zdolnego zawodnika, mianowicie A.Carroll'a, chodzi mi o jego skuteczność, nie wiem jak mam to u niego poprawić, rozmowy nic nie dają, macie jakieś pomysły?

sebak6663 Partyzant

0
25.01.2012 16:43    #10
u mnie w pierwszym sezonie zdobył 21 bramek w lidze tylko 6 mniej od Suareza
grałem 2 napastnikami

zollw Partyzant

0
25.01.2012 16:54    #11
a jaka role mial u Ciebie ustawiona?

sebak6663 Partyzant

0
25.01.2012 19:30    #12
suarez lis pola karnego a Caroll klasyczna 10
grałem juz gotową taktyką wiec nic nie zmieniałem

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.01.2012 o godz. 19:31

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
25.01.2012 19:40    #13
A guzik mnie obchodzi jak gra Carroll w Premiership czy na jego zapleczu. Liczy się jak gra w FM. A gra słabo.

Ale odnosisz się Wariacie do realnej rozgrywki. No sory, ale jak można być takim ignorantem żeby wyżej stawiać Andy'ego od Drogby? Eh. Już mniejsza o to, co ma do tego Didier. Ale do jego dokonań daleko większym od Carrolla.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

zollw Partyzant

0
25.01.2012 19:55    #14
Połowa listopada a mój "snajper" ma 4 bramki strzelone i 3 asysty hohohoh chyba go sprzedam -,-

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
25.01.2012 20:37    #15
Carroll na klasycznej 10? Matko. Dawałeś go, zollw, na odgrywającego?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.01.2012 20:47    #16
Ja w Paloschiego też nie wierzyłem, ledwie dwie bramki na dwadzieścia dwa spotkania w pierwszym sezonie. Teraz to jeden z skuteczniejszych snajperów La Liga, jednak wątpię by podobnie było z Carollem. Na niego po prostu trzeba grać piłki, a on najlepiej niech będzie odgrywającym. Przy stałych fragmentach gry też musi stać w strategicznym miejscu, wtedy coś na pewno wpadnie.
#TeamTyniec

WariatCFC Młody aktywista

0
25.01.2012 21:35    #17
[quote=Jacko]A guzik mnie obchodzi jak gra Carroll w Premiership czy na jego zapleczu. Liczy się jak gra w FM. A gra słabo.

Ale odnosisz się Wariacie do realnej rozgrywki. No sory, ale jak można być takim ignorantem żeby wyżej stawiać Andy'ego od Drogby? Eh. Już mniejsza o to, co ma do tego Didier. Ale do jego dokonań daleko większym od Carrolla.[/quote]

Drogba w tym sezonie prezentuje się tak słabo, że nawet Chińczycy go nie chcieli kupić. Carroll na klasycznej 10 jest najlepszym rozwiązaniem. Poza, tym jego potencjał wykorzystuję się przy grze skrzydłami, więc kolego zollw nie płacz, że gra słabo, jeżeli taktyka którą preferujesz, nie jest dla niego najlepsza.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

zollw Partyzant

0
25.01.2012 21:36    #18
grał jako odgrywający, ale nie grał nic ciekawego, o dziwo w meczu z arsenalem dobrze się zaprezentował, też ściągam do siebie Paloschiego, w Maladze u mnie się świetnie spisywał.

pele99993 Partyzant

0
26.01.2012 00:59    #19
[quote2=WariatCFC][quote=Jacko]A od kiedy on jest zdolny? To zawodnik co najwyżej na odgrywającego, strzelanie bramek nie jest jego domeną.[/quote]

Bzdura. To, że nie idzie mu w LFC nie oznacza, że nie jest zdolny. Wcześniej zostawał królem strzelców na zapleczu Premier League, a potem grał świetnie w Newcastle. Na pewno lepszy jest, od Drogby.

Zoollw, jaką rolę w ataku mu przydzielasz? U mnie grał, jako klasyczna 10 i tam bardzo dobrze sobie radził. Polecam grę skrzydłami i wrzutki, by wykorzystać jego wzrost.[/quote2]

JA go miałem jako wysunięty napastnik i nawet dobrze grał..

WariatCFC nie na miejscu jest porównanie Carrolla do Drogby. Co osiągnął Drogba, a co Carroll?! Carroll jest jednym z wielu zawodników, którzy lepiej radzą sobie w słabszych klubach, nie wytrzymuje presjii. Nie wiem, jak liverpool mógł zapłacić za niego takie pieniądze. 40 mln poszło w błoto... Tomek Frankowski byłby od niego lepszy!

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.01.2012 o godz. 01:00

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.