Absurdalne zwolnienie

aresdawidos Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.11.2010, 19:28    Pytanie
Witam. Oto moja absurdalna historia. Bylem menadzerem Zawiszy Bydgoszcz. W ciągu 4 lat wyprowadziłem go z 3 ligi do Ekstraklasy. W drugim sezonie gry w Ekstraklasie po rundzie jesiennej bylem na pierwszym miejscu w tabeli z kilkoma punktami przewagi, choć prognozy mediów stawiały mnie za pewniaka do spadku, dlatego ustawiłem oczekiwania na uniknięcie spadku, jak chciał zarząd. Co miesiąc zarząd informował mnie, że jest wniebowzięty moim stylem prowadzenia zespołu. Finanse były w porządku, stan konta dużo na plusie, płace poniżej limitu. Mój kontrakt obowiązywał jeszcze do końca sezonu, kilka miesięcy, dlatego pojawiał się komunikat prasowy, że moge odejsć, ale taka sama sytuacja była rok wczesniej, kiedy zaproponowano mi nowy kontakt chyba miesiąc przed wygasnieciem, pzredłuzałem zawsze o rok a nie na kilka lat. Teraz najciekawsze- pojawiło się, że jakis Grembocki zglasza zainteresowanie moja posada i kilka dni pozniej mnie zwolniono !!! Myslałem, że wyjde z siebie. Tyle godzin przed kompem, aby zrobic z tego klubu potege i tu takie cos. Jesli takie rzeczy zdarzaja sie w tej grze, to nie jest to jedna z najlepszych gier ale najglupsza. Po co sie wiec trudzic, siedziec przed kompem dniami, jak taki absurd sie zdarza i wszystko od poczatku trzeba budowac. Moze cos przeoczylem, cos zaniedbalem. Prosze o podpowiedz. P.S. Grembocki ostatecznie skonczyl na 3 miejscu i odpadl z eliminacji Ligi Europy choc 1 mecz wygral u siebie 3-1 kretyn.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.11.2010 19:46    #1
Przykro mi.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.