Adrian Marek

blau_grana Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.04.2008, 22:19    Pytanie
Czy ktoś w SI nie lubi Adriana Marka? CZYMKOLWIEK nie zaczynam kariery, to próbuję go ściągnąć. O ile do transferu raczej dochodzi bez problemu, to problem jest tego rodzaju, że Adrian jest... nieuprawniony. Nawet do gry w meczach towarzyskich. Czy to jest jakiś błąd w kodzie gry? Nie piszcie, że to bug, bo reinstalka nic nie daje, a sytuacja powtarzała się i na patchu 8.0.0 i 8.0.1 i 8.0.2 i na wszystkich uaktualnieniach. Najśmieszniejsze jest to, że chłopak nie ma widocznej żadnej kary globalnej itp., a niekiedy po jakimś miesiącu-dwóch status nieuprawnionego sam znika... O co kaman?

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
0
06.04.2008 23:00    #1
[quote=blau_grana]Nie piszcie, że to bug, bo reinstalka nic nie daje, a sytuacja powtarzała się i na patchu 8.0.0 i 8.0.1 i 8.0.2 i na wszystkich uaktualnieniach. [/quote]
A ty myślałeś, że reinstalka usunie ci wszystkie bugi? Nie usunie ci żadnych, chyba, że sobie sam narobiłeś (np usuwając pliki czy dodając dodatki graficzne). A skoro żadne pacze nie poprawiają błędu tzn. że nikt błędu nie zauważył, więc i nie usunął. Tak więc IMHO jest to zwykły bug... jakich wiele w tej grze ;P

Vanlive Partyzant

0
07.04.2008 00:21    #2
wydaje mi sie ale nie pamietam ale on jest zawieszony na poczatku na jakies 2 mecze czy cos? a potem moze grac bo go do siebie sciagalem i tez sie dziwilem ale potem po kilku meczach ligowych mozna bylo nimk dysponowac, spojrz na jego status, zawieszenia...

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
0
07.04.2008 07:47    #3
[quote=Vanlive]wydaje mi sie ale nie pamietam ale on jest zawieszony na poczatku na jakies 2 mecze czy cos? a potem moze grac bo go do siebie sciagalem i tez sie dziwilem ale potem po kilku meczach ligowych mozna bylo nimk dysponowac, spojrz na jego status, zawieszenia...[/quote]
Jednak Adrian i Marek nie mają statusu 'zawieszonego' tylko 'niedostępnego' a to jest różnica. Najedź na status i poczekaj chwilę, lub zobacz do 'Osobiste', może tam będzie powód jego nieuprawnienia (zakładając, iż jest to nieuprawnienie celowe, nie błąd w grze). Jednak skoro jest 'nieuprawniony', a nie 'zawieszony' to status sam zniknąć nie powinien (jak to napisał Vanlive), jednak nawet bug (jeśli to bug) może wieszać go tylko na początku gry.
Ewentualnie zobacz czy w edytorze dodanym do gry można usunąć taki status. Wiem, że można zlikwidować kontuzję, nieuprawnienia do gry - nie mam pojęcia, sprawdź. ;)

Tzar Przodownik pracy

0
07.04.2008 13:51    #4
Adrian Marek ma bana (zawieszenie) do 5 sierpnia 2007 r.
Informacja o tym nie pojawia się w grze, bo SI zapomniało zaznaczyć rodzaj bana (i to pole jest puste).
Na przyszłość sprawdźcie sobie takie rzeczy w edytorze zanim założycie temat (no chyba, że na waszym kompie wolno chodzi).

Użytkownik uznał post za pomocny

blau_grana Młody aktywista

0
07.04.2008 18:46    #5
Tzar dzięki :). Moja "rakieta" to Duron 900, jak ma mi się 30 minut otwierać edytor to wolę 2 mecze rozegrać. Temat do zamknięcia, jeszcze raz dziękuję:)))

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.