Afrykańskie kluby i reprezentacje w FM 2008.

Extreme Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.01.2008, 14:14    Pytanie
Witam miłośników piłki z Czarnego Lądu. Oglądając w TV Puchar Narodów Afryki 2008 aż serce się kraje, bo chciałoby się prowadzić te wszystkie reprezentacje w naszej ukochanej grze, ale niestety nie ma tak łatwo. Właściwie to tytuł tematu powinien brzmieć "Afrykańskie kluby z RPA i reprezentacje RPA w FM 2008". Moim zdaniem jedna reprezentacja dostępna do prowadzenia to stanowczo zbyt mało, aż chciałoby się krzyknąć - gdzie Kamerun, Nigeria, WKS, Tunezja, Egipt, Senegal? O mniej znanych reprezentacjach pewnie można pomarzyć, ale sztandarowe afrykańskie ekipy powinny być, no minimum przynajmniej jeszcze jedna reprezentacja i liga. Może ktoś z Was wie o istnieniu dodatków, które pozwalają zainstalować przynajmniej jedną z tych reprezentacji, które wymieniłem.Pamiętam, że w FM2007 były takie dodatkowe ligi, ktoś zrobił np. ligę litewską i była to dobra zabawa. Z pewnością jest zapotrzebowanie na najbardziej znane afrykańskie reprezentacje i ligi, a graczy chętnych by nie brakowało do podjęcia takich egzotycznych wyzwań.

siermen Partyzant

0
26.01.2008 14:17    #1
A jak załadujesz np. wszystkich piłkarzy z Senegalu to nie mozesz prowadzic reprezentacji?

Użytkownik uznał post za pomocny

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
26.01.2008 14:18    #2
Bierzesz np. wszyscy piłkarze z danego kraju(np. Kamerunu,Senegalu itd.)i potem na początku gry obejmujesz tą reprezentacje.Swoją drogą te ligi afrykańskie nie są najwyższych lotów ale kilka z nich można by w nowym FM dorzucić.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
26.01.2008 14:20    #3
wątpię, żeby SI chciało się robić ligę np. Senegalu, skoro nikt z tego nie kraju pewnie nie ma kasy na tego typu zabawki xD tak samo jak nie chcą zrobić np. III ligi polskiej, gdyż u nas więcej ludzi ściąga, a nie kupuje Fm'a.

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.01.2008 14:23    #4
ja sobię załadowałem dodatkowych graczy z Ghany i czekam aż będę miał zaszczyt ich prowadzić :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

fudi Przodownik pracy

0
26.01.2008 14:27    #5
Oczywiście, że można prowadzić np WKS i Nigerię... Nie jestem pewny czy już od pcozątku gry, ale ja np po pół roku gry dostałem propozycję od federacji Ghany i grałem nimi :)

Extreme Partyzant

0
26.01.2008 14:57    #6
Mój błąd, macie rację, jak sprawdziłem dokładnie to na początku gry istnieje możliwość wybrania kilku afrykańskich reprezentacji. Zrobiłem dużą bazę danych i mi się pojawiły dodatkowe kraje. Znalazłem ich 10, z bardziej egzotycznych jest np. DR Konga, ale o dziwo nie można wybrać Egiptu (5-krotny mistrz Afryki) i Tunezji.
Do pełni szczęścia potrzeba mi tylko jednej afrykańskiej ligi.

hoody Przodownik pracy

0
26.01.2008 15:09    #7
Ściągnij sobie ogromną baze danych :]! Można prowadzić nawet Antyle holenderskie tyle tylko że tam jest ciut kłopot z zawodnikami ;]. Ale taka Ghana, WKS można prowadzic ;]

marcinoo Partyzant

0
26.01.2008 16:11    #8
Ja mam ściągniętą z neta ligę CZADu :P

Extreme Partyzant

0
26.01.2008 16:25    #9
To podziel się linkiem kolego. :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.