ALEEE JAJAAAA ... 2 Bramkarzy na jednej bramce !!!

raveniasty Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.04.2008, 23:09    Pytanie
Czy to możliwe aby w meczu można było postawić na bramce 2 BRAMKARZY ???
Czy to kolejny błąd PATCHA ??? ... czy po prostu nowe przepisy hehehehe
Zresztą sami sprawdźcie i oceńcie.

http://www1.zipp(...)ile.html

grzesiuefemaniak Partyzant

Skąd: Miasto Kutno!Środek Europy W Którym Zawsze Bywa Smutno!
0
10.04.2008 23:29    #1
to wyglada na blad patcha a na jakim grasz??? ja śmigam na 8.0.2 i jest wszystko ok:))

raveniasty Partyzant

0
11.04.2008 22:18    #2
PATCH 8.0.2

fajka_pokoju Partyzant

0
11.04.2008 22:20    #3
ale mi jaja ja mialem 3 i jakos nie pisze besensownych tematuw i nie placze za 2 bramkarzykuw broni

Spinx Młody aktywista

0
11.04.2008 22:27    #4
[quote=fajka_pokoju]ale mi jaja ja mialem 3 i jakos nie pisze besensownych tematuw i nie placze za 2 bramkarzykuw broni [/quote]

Po 1) Twoja ortografia mnie powaliła :( Nie ma wytłumaczenia dysleksją - to się leczy.
Po 2) Owszem, temat nie powinien istnieć, ale jest to błąd... ale nie gry, lecz usera. Tak to jest jak się ściąga taksy z neta:>
Po 3) Po co odpisujecie Reakcjoniście ?

Ewidentnie widać, że to błąd gracza, a nie patcha. Widziałem wiele takich przypadków. Pojawiało się wiele informacji, że w taktyce jest błąd... Doszło do wniosku, że gra jest z cracowana... innymi słowy, PIRACKA. Jeśli natomiast masz oryginał, to usuń zapisaną taktykę i zrób ją od nowa.

Mała rada :

Nie zakładaj takich tematów... Sufler nie jest od "JAJ"...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.04.2008 o godz. 22:28

raveniasty Partyzant

0
13.04.2008 00:03    #5
... a mnie powala to że są tu tacy ludzie jak ty co nie mają pojecie o tym co piszą,
dodają bezsensowne, głupie i nie na temat komentarze,
zamiast mózgownicy mają pustke, która wychodzi potem w tej postaci jak widać wyżej,
nie wiem czym jest to spowodowane może rodzice ich nie kochają albo jest to jakaś organizacją spedowaciałych ciot !!!
Jak chcecie pisać takie komentarze to załóżcie sobie swój własny temat np. MÓJ GEJOWATY KOMENTARZ - SPINX.
... a nie wpierdalajcie sie do tematu jak w ogóle go nie rozumiecie pisząc takie pierdoły i teksty ala cyt...
"Po 1) Twoja ortografia mnie powaliła :( Nie ma wytłumaczenia dysleksją - to się leczy.
Po 2) Owszem, temat nie powinien istnieć, ale jest to błąd... ale nie gry, lecz usera. Tak to jest jak się ściąga taksy z neta:>
Po 3) Po co odpisujecie Reakcjoniście ? ..."
... A jakie tematy ja zakładam czy ktoś inny to już moja czy jego sprawa i CHUJ ci do tego ty cwelu nie będzie mi gówniarzu mówił co i jak mam pisać bo punktów za to i tak nie dostaniesz !!!
Więc odradzam innym i tobie takich tekstów bo ja nie mam 14 lat żeby mnie ktoś tak traktował rozumiano a radę to ci mogę dać wyloguj się z tejże stronki skoro nie masz w ogóle pojęcia o tym co piszesz i jak piszesz AMEN

raveniasty Partyzant

0
13.04.2008 00:24    #6
sorki za te słowa, ale jak sie ma do czynienia z takimi komentarzami to niekiedy trzeba coś napisać żeby mu to do jego łba trafiło i się tam zagnieździło może to mu da do myślenia i w przyszłości zrzuci trochę z bezsensownymi i nie na temat odpowiedziami.
Bo tak sie z takimi osobnikami rozmawia.

Ya Partyzant

0
13.04.2008 08:43    #7
Co tutaj się dzieje : O ludzie wy macie jakieś kompleksy, chcecie sobie coś wytłumaczyć to się spotkajcie twarzą twarz a nie przez internet dwa kozaczki, kur**. Tyle z mojej strony, amen.
A co do tematu, to napewno masz oryginała? ;> Bo jestem pewien, że nie każdy wypowiadający się na tej stronie posiada takową wersję gry...

Mattii Przodownik pracy

0
13.04.2008 10:13    #8
Uuu raveniasty chyba przesadziłeś,nie możesz opanować emocji to widać...ale weź trochę przyhamuj bo to nie ma sensu,że go wyzwiesz bo on ma po części rację.

A co do tematu to graj dalej powtórzy się błąd wtedy zapytaj może to jest po prostu pojedyńczy bug,mi się to nie zdarzyło i myślę że tobie się to też więcej nie przytrafi.

Spinx Młody aktywista

0
13.04.2008 12:03    #9
[quote=raveniasty]... a mnie powala to że są tu tacy ludzie jak ty co nie mają pojecie o tym co piszą,
dodają bezsensowne, głupie i nie na temat komentarze,
zamiast mózgownicy mają pustke, która wychodzi potem w tej postaci jak widać wyżej,
nie wiem czym jest to spowodowane może rodzice ich nie kochają albo jest to jakaś organizacją spedowaciałych ciot !!!
Jak chcecie pisać takie komentarze to załóżcie sobie swój własny temat np. MÓJ GEJOWATY KOMENTARZ - SPINX.
... a nie wpierdalajcie sie do tematu jak w ogóle go nie rozumiecie pisząc takie pierdoły i teksty ala cyt...
"Po 1) Twoja ortografia mnie powaliła :( Nie ma wytłumaczenia dysleksją - to się leczy.
Po 3) Po co odpisujecie Reakcjoniście ? ..."
... A jakie tematy ja zakładam czy ktoś inny to już moja czy jego sprawa i CHUJ ci do tego ty cwelu nie będzie mi gówniarzu mówił co i jak mam pisać bo punktów za to i tak nie dostaniesz !!!
Więc odradzam innym i tobie takich tekstów bo ja nie mam 14 lat żeby mnie ktoś tak traktował rozumiano a radę to ci mogę dać wyloguj się z tejże stronki skoro nie masz w ogóle pojęcia o tym co piszesz i jak piszesz AMEN [/quote]

Buhahahahahhahaha :> Dobry jesteś xD będzie soczysty blok. 14 lat może nie masz... ale 11 tak :] Szkoda, że w Polsce mieszkają zakompleksieni ludzie... tacy jak Ty... Masz jakiś uraz z dzieciństwa? że mnie tak obrażasz?.... Może terapeuta pomoże? Jakiś dobry psycholog? o_O raveniasty przykro mi to mówić, ale takich jak TY, powinni zamknąć jak najszybciej w kaftanie.. bo jesteś niebezpieczny dla otoczenia... innymi słowy "Masz kompleksy". Takimi wyzwiskami pokazałeś jak Cię rodzice wychowali... takie zachowanie wynosi się z domu, możliwe, że rodzice nie są na tym etapie z Tobą... Dobra, nie będę się zniżać do poziomu jołopa... Pożegnaj się. BO czeka Cię soczysty blok, za te słowa. I proponuje opanować emocję. Bo w życiu nie raz po ryju dostaniesz za takie coś.. więc radzę się opanować.. jak chcesz mieć wszystkie zęby w tych czasach...

BTW: Zamknijcie ten temat. Pewnie dostanę reakcjonistę...ale co tam...

Dodam jeszcze... że słowa "AMEN" używa się w innym czasie.. i w innym miejscu...

[quote=Ya]Co tutaj się dzieje : O ludzie wy macie jakieś kompleksy, chcecie sobie coś wytłumaczyć to się spotkajcie twarzą twarz a nie przez internet dwa kozaczki, kur**. Tyle z mojej strony, amen.
A co do tematu, to napewno masz oryginała? ;> Bo jestem pewien, że nie każdy wypowiadający się na tej stronie posiada takową wersję gry... [/quote]

Hmm... czy ja coś mu zrobiłem ? o_O czy ja kozacze ? o_O nie znasz mnie.. więc co możesz o mnie powiedzieć? :> NIC... Czytaj ze zrozumieniem... ja go nie wyzywałem.. założył idiotyczny temat... do tego z "CAPS LOCKA" i cieszy michę... bo ma piracką wersję gry... i myśli że jest fajny.. tzw "złodziej" hmm tyle z mojej strony.. nie będę dyskutować z osobami które nie dosięgają mi intelektualnie... czyli z tzw "dziećmi neo" ... Szkoda, że przez takie osoby, nie ma spokoju na forum.. i za takie coś pewnie dostanę pomarańczą... ale cóż... takie jest życie... bez idiotów nie było by tak fajnie :>

Pozdrowienia dla normalnych ludzi...

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 13.04.2008 o godz. 12:12

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.