Andre Pierre Gignac

German Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.01.2013, 20:31    #1
Otwieram wątek związany z tym graczem, nie przypadkowo. Otóż chciałbym się dowiedzieć, jak wygląda kariera tego gracza w waszych zapisach, bo to co sie stało z nim i z Quercią, w moim sejvie, to jest jakaś pomyłka. Chłopak kupiony za blisko 16 mln euro, po 2 latach gry, nagle znika z kadry OM, aby bo 5 latach nagle pojawić się, być jako wolny zawodnik i podpisać kontrakt z średniakiem 2 bundesligi (czyt. ze mną) u was jak się toczy kariera tego grajka?

sxz69 Młody aktywista

0
18.01.2013 21:48    #2
Z tego co pamiętam to w FM08 przy którym spędziłem sporo czasu Gignac to był ekstra grajek. Grając dobrym klubem był zawsze na mojej liście życzeń. Jeśli dobrze pamiętam to gdy prowadziłem Arsenal to Andre był dla mnie gwarancją 50-60 goli na sezon. Jak się potoczyła jego kariera w rzeczywistości to nie wiem bo nie śledzę ligi francuskiej. Być może jakaś kontuzja wstrzymała jego rozwój. Być może OM hamowała jego transfer do lepszego klubu. Być może zamiast zmieniać Toulouse na OM to powinien np do Anglii się przenieść. Ciężko powiedzieć. W każdym bądź razie z roku na rok w FMie miał co raz gorsze atrybuty. Jeszcze kilka lat temu był nadzieją francuskiej piłki i grał w reprezentacji, lecz ostatnio słuch o nim zaginął.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.01.2013 o godz. 21:52

German Partyzant

0
18.01.2013 22:27    #3
[quote="sxz69"]Z tego co pamiętam to w FM08 przy którym spędziłem sporo czasu Gignac to był ekstra grajek. Grając dobrym klubem był zawsze na mojej liście życzeń. Jeśli dobrze pamiętam to gdy prowadziłem Arsenal to Andre był dla mnie gwarancją 50-60 goli na sezon. Jak się potoczyła jego kariera w rzeczywistości to nie wiem bo nie śledzę ligi francuskiej. Być może jakaś kontuzja wstrzymała jego rozwój. Być może OM hamowała jego transfer do lepszego klubu. Być może zamiast zmieniać Toulouse na OM to powinien np do Anglii się przenieść. Ciężko powiedzieć. W każdym bądź razie z roku na rok w FMie miał co raz gorsze atrybuty. Jeszcze kilka lat temu był nadzieją francuskiej piłki i grał w reprezentacji, lecz ostatnio słuch o nim zaginął.[/quote]

No tak, tylko dlaczego przez 5 lat nie miał klubu? To trochę dziwne.

ArsenalFan Partyzant

0
18.01.2013 22:31    #4
Tak na serio to Gignaca męczyły kontuzje, a później nie mógł odnaleźć tego snajperskiego instynktu strzelca. Sezon ten rozpoczął bardzo dobrze, był bardzo aktywny, widać było u niego jednak brak ogrania i dobrego czucia piłki. Obecnie nie wiem jak gra i czy gra, ale szacunek dla niego jeżeli wygryzł ze składu OM Jordana Ayewa. U mnie w 08 on i Elmander to gwarancja świetnych rezultatów Tuluzy, natomiast w FM 2012 zawodnik ten zaczyna w rezerwach Marsylczyków i najczęściej kończy transferem do słabszego klubu (Murcia, Monaco jak się poszczęści)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.