Apel o Tybet!

maillo7303304 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.03.2008, 21:50    Pytanie
Zablokujcie mnie, dajcie mi bana, wywalcie na zbity ryj! O tym, trzeba mówić pisać, by ludzie rozumieli, że to poważna sprawa! Im więcej będziemy o tym pisać w końcu pomożemy! W grupie siła, solidaryzujmy się! Wpisujcie się Ci, którzy popierają wolność dla Tybetu!!

Muszel Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.03.2008 22:13    #1
Wszystko fajnie, popieram inicjatywe ale to chyba nie miejsce na takie tematy... Oczywiscie jestem za wolnoscia Tybetu bo kazdy czlowiek powienien byc wolny i powienien moc mowic co mu sie podoba ale forum FMa jest raczej do wypowiadania sie o FMie ale to tylko moje zdanie. Inicjatywa dobra (chociaz powiedzcie mi moi drodzy co to zmieni...?) ale to chyba nie miejsce na nia.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.