Athletic Bilbao

pawel.cerazy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.09.2012, 17:54    Pytanie
Hej hej. Mam szybkie pytanie do fanów i znawców zespołu Athletic. Podczas wybierania zespołu do prowadzenia widzę tylko zespół Athletic (pierwszy) + zespół u-19. Gdy zaczynam pracę pojawia się drużyna B i C z wieloma zawodnikami. Ponadto w drużynie B są dosyć znani zawodnicy typu Isma Lopez i Iniago Perez, a chcąc ich przesunąć do pierwszego pojawia się tylko możliwość "przesuń do zespołu filialnego" w tym do pierwszego zespołu athletic, hmmm czy wszystko jest ok? p.s Chcąc przesunąć zawodników do rezerwy mam do wyboru tylko drużynę u-19, a nie B czy C.. :/

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.09.2012, 17:58

NotYet Partyzant

0
16.09.2012 18:15    #1
Bo w Hiszpanii rezerwy są jako zespół B czy C tylko szkoda, że jest są one zrobione jako kluby filialne i np. mają osobne sztaby szkoleniowe.
Musisz po prostu przesunąć ich do pierwszego zespołu.

Użytkownik uznał post za pomocny

pawel.cerazy Partyzant

0
16.09.2012 18:28    #2
hmm no nic, tak zrobiłem, przesunąłem do pierwszego składu. Niemniej śmiesznie to wygląda kiedy będąc w składzie B zaznaczam przesuń do klubu filalnego Athletic Bilbao :) myślałem, że to może jakiś błąd :) dzięki za odpowiedź!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution