Atmosfera!!

arkadeusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.12.2008, 13:37    Pytanie
Chciałbym poprosić o pomoc bardziej doświadczonych graczy, ponieważ mam pewien problem!! Otóż rozpocząłem grę Realem Madryt jednak graczom mojego zespołu nie spodobał się fakt że przyszedł do tak dużego klubu jakiś pierwszy lepszy koleś z podwórka i mam strasznie niską atmosferę w drużynie!! Zarówno zarząd jak i media mają do mnie o to pretensje i obawiam się że ma to także wpływ na grę mojego zespołu (chociaż na razie w lidze jestem 2 co chyba nie jest złe)!! Powiedzcie mi proszę co powinienem zrobić aby tą atmosferę poprawić!! Z góry dziękuję!!

kaczmar123 Partyzant

0
07.12.2008 13:41    #1
trzeba było wybrać sobie wyższą reputacje jak zaczynałeś gre ;p

Użytkownik uznał post za pomocny

michaeel Przodownik pracy

0
07.12.2008 13:42    #2
Najlepiej wypożycz tego delikwenta do innego zespołu, albo go sprzedaj, wtedy atmosfera z pewnością się poprawi.

EDIT: Źle Cię zrozumiałem ;) Myślałem, że o jakiegoś grajka chodzi. Teraz aby umocnić swoją pozycję w zespole musisz wygrywać, wygrywać i jeszcze raz wygrywać.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 07.12.2008 o godz. 13:43

Użytkownik uznał post za pomocny

arkadeusz Partyzant

0
07.12.2008 13:51    #3
No cóż... chyba nie mam innego wyjścia... ale dzięki!!

longer91 Młody aktywista

0
07.12.2008 13:59    #4
wyobraz sobie taka sytuacje: shuster zostaje zwolniony, a w jego miejsce wchodzi piotr nowak, ktory poprzednio prowadzil zadupia zadupie i jest znany tylko w swojej wiosce. zapewne wszyscy beda zaszokowani tym posunieciem zarzadu realu. mogles wziasc reputacje " reprezentant kraju "

michaeel Przodownik pracy

0
07.12.2008 14:12    #5
Ja dość często grywałem Realem i nie zwracałem uwagi na tą całą reputację. Zawsze zostawiałem amator i nigdy nie spotkałem się z sytuacją aby ktoś miał coś przeciwko temu, że pracuje z Realem. Więc, albo masz słabe wyniki, albo pokłóciłeś się z jakimś ważnym zawodnikiem, albo sprowadziłeś jakiegoś zawodnika, który nikomu nie przypadł do gustu.

arkadeusz Partyzant

0
07.12.2008 16:17    #6
W poprzednich częściach FM-a też nie miałem z tym problemu!! Wyniki mam dobre (2 miejsce w lidze 2 pkt straty do lidera, półfinał pucharu Hiszpanii i ćwierćfinał ligi mistrzów), sprzeczek z nikim nie miałem a wszyscy których kupiłem byli "ciepło witani przez kibiców"!! No trudno!! Może jak wygram jakieś tytuły to zdobędę większe zaufanie!!

dull Młody aktywista

0
07.12.2008 17:17    #7
Sprowadź jakąś gwiazdę może atmosfera się poprawi...

laxitek Partyzant

0
05.07.2009 20:52    #8
Stary temat odkopałem :)

Mam ten sam problem co arkadeusz. Atmosfera w zespole 0%!!! Prowadzę Ajax, w pierwszym sezonie zająłem 3 miejsce w lidze, wygrałem puchar EURO/UEFA. Jedyną porażką było odpadnięcie z pucharu holandii w 3. rundzie. Miałem dwóch niezadowolonych grajków - sprzedałem ich. Zarząd chwali mnie za transfery, zyski, wyniki. Kibice są zadowoleni, a piłkarze mają pomniejszy problem - brak harmonii w drużynie. Może to i wina sporej ilości transferów, ale żeby od razu Atmosfera spadła do 0%? Nie wiem. Macie jakąś radę?

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.07.2009 22:18    #9
u kapitana zespołu w interakcji powinieneś mieć opcje żeby zebrał on całą drużynę i pogadali sobie czasami to pomaga

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution