atrybut scouta przy ocenie przeciwnika

pavelosss Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.05.2009, 15:48    Pytanie
Tak jak w temacie, jakie atrybuty są najważniejsze u scouta, który jest przydzielony do obserwacji następnego przeciwnika?

devil11 Przodownik pracy

0
07.05.2009 18:43    #10
[quote=MagnificoManager]ty devil tak nie gadaj bo namawiasz go do bycia ''trollem''. Jak mogli ci wszyscy pomóc jak każdy kolejny pisał praktycznie to samo co poprzedni. Pomógł ci tylko hidalgo i ewentualnie abdulinho17. Arek96 to typowy ''poszukiwacz trollów''. Jak zobaczy że ziomek wszystkim daje ''pomógł'' to też do niego pisze nawet jak powtarza tą samą odpowiedż piaty raz.
''pomógł'' daje sie tylko temu który wniusł coś nowego w dyskusje i dał ci nową, pomocną wskazówkę. To tyle, narka. [/quote]

Arek napisał swój post minutę, bo Abdulinho, więc jak pewnie nie przyszło Ci do głowy mógł jeszcze nie widzieć jego postu.
A czy ja namawiam do bycia trollem? pavelosss podziękował im za sugestię, czyli sam stwierdził, że w jakiś sposób mu pomogli, a ja tylko "podpowiedziałem" mu, że może ich jakoś wynagrodzić. A tak wogóle to Ty nie jesteś od tego, żeby pisać kiedy ktoś powinien nacisnąć "pomógł", bo po pierwsze nie jesteś żadnym adminem, a po drugie nie jesteś autorem tematu, a skoro pavelosss w końcu dał im ten punkt, to znaczy, że uznał, iż im się on należy. To tyle następnym razem pomyśl zanim kogoś zaatakujesz. Narq

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.05.2009 21:05    #11
''Nie napiszę więcej już w tej sprawie, bo z reguły rozmawiam tylko z inteligentnymi osobami, więc nie będę wchodził z Tobą w jakąś polemikę ;)''

Skoro mówisz że nie będziesz wchodził ze mna w polemike to czemu od paru godzin do mnie wypisujesz na gadu co? Tu piszesz jedno a i tak próbujesz ''wchodzić ze mną w polemikę'' więc sie zastanów. Pisząc troll nie miałem na myśli tego co mi sugerujesz.

devil11 Przodownik pracy

0
07.05.2009 21:19    #12
Tak na prawdę MagnificoManager to ja sądzę, że w tym wszystkim to boli Ciebie to, że to nie Ty dostałeś tutaj punkt. I nie potrzebnie wynosisz to co piszesz z Arkiem na gg na sufler. Nie mogłeś mu tam odpisać?! Aż tak zależy Ci na tym, żeby mu dogryźć?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.05.2009 o godz. 21:23

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
07.05.2009 21:25    #13
Dobra, skończmy już ten EOT bo i my będziemy ukarani.
Dziwi mnie tylko, że M. M. ma reakcjonistę, za prowokowanie, a on znowu zaczyna :)

Kecaj1603 Młody aktywista

0
08.05.2009 00:03    #14
najważniejsza jest wiedza taktyczna, ocena umiejętności gracza(ocena najlepszego zawodnika)

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
08.05.2009 01:13    #15
Arek, Magnifico i Devil... co wasze posty wnoszą do tematu? Napinajcie się na gg, bo nikogo jakoś specjalnie wasze kłótnie nie interesują

[quote=Głosik]Arek, Magnifico i Devil... co wasze posty wnoszą do tematu? Napinajcie się na gg, bo nikogo jakoś specjalnie wasze kłótnie nie interesują[/quote]
a twój?

Arrivederci

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 08.05.2009 o godz. 01:17

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
08.05.2009 11:53    #16
- Namawianie do dawania punktów nie jest mile widziane, tak samo jak powielanie odpowiedzi poprzedników. Regulamin wszystko wyjaśnia.
- Wypowiedzi nie na temat wprowadzają bałagan.
- Prowokacje, kłótnie, wyzwiska etc. są odpowiednio nagradzane.
- Zamykam.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.