Atrybuty członka sztabu szkoleniowego.

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.03.2012, 06:25    Pytanie
Witam serdecznie. Mam 2 pytania:

1) Zatrudniłem asystenta, którego wartość atrybutu 'Motywowanie' wynosiła 17. Na początku następnego sezonu patrzę w jego profil, i zauważam spadek tego skill'a o 2 punkty! Teraz ma motywowanie 15... To samo z trenerem bramkarzy i trenerem fizycznym. Siła, aerobik, chwytanie, obrona strzałów - wszystkie te reżimy na ekranie treningu miałem na 5 gwiazdek, teraz jednemu trenerowi fizycznemu i jednemu trenerowi bramkarzy spadło na 4.5 gwiazdki... Stąd moje pytanie - czy atrybuty trenerów ulegają zmianie, podobnie jak skill'e zawodników, że czasem wzrastają czasem spadają? Dla mnie to dziwne, bo nigdy się z czymś takim nie spotkałem, bynajmniej nie zauważyłem niczego podobnego. Jeśli to normalne, to co mogło być przyczyną, i czy można temu jakoś zaradzić?

2) Poprosiłem John'a Terry'ego o rozważenie kariery trenerskiej po zakończeniu swojej przygody z piłką w roli zawodnika. Zgodził się natychmiast, i spotkała mnie miła niespodzianka, ponieważ ma on aż 4 gwiazdki treningu defensywnego już na starcie trenerki. Obecnie ciągle jeszcze gra u mnie. Czy jest możliwość, że rozwinie się jako trener? Wiadomo, w FM12 często bywa, iż dobry piłkarz zostaje marnym trenerem, a tutaj aż 4 gwiazdki, ale skoro ma tyle na start, to być może doczekam się 5 gwiazdkowego trenera defensywy :)

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 04.03.2012, 07:03

Tobi18 Młody aktywista

0
04.03.2012 10:38    #1
Z tego co mi wiadomo to członkowie sztabu szkoleniowego, tak jak zawodnicy, podnoszą swoje atrybuty, ale co ma na to wpływ to nie mam pojęcia.

Użytkownik uznał post za pomocny

http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

repus Młody aktywista

0
04.03.2012 12:12    #2
Trenerzy się rozwijają, zakładając że John Terry ma już 4 gwiazdki to będzie z niego klasowy trener. Co do spadku atrybutów to mi nic nie wiadomo, nie spotkałem się z czymś takim.

Użytkownik uznał post za pomocny

Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Valdi91 Młody aktywista

0
04.03.2012 13:57    #3
Hmm... Czyli jest dobra i zła wiadomość... Dobra taka, że będę miał supertrenera defensywnego, a zła taka, że skoro umiejętności trenerskie mogą się rozwijać, to chyba analogicznie mogą też spaść... Może wie ktoś coś więcej na ten temat?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.