Auty

maselko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.02.2012, 18:09    Pytanie
Witam. Nie wiem czy to jakis bug czy ja coś źle robię ale bardzo ale to bardzo często moi rywale stwarzają sobie 100% sytuacje po wznowieniach z autu... I to nie tylko swoich :D ... Jak ja mam aut pod polem karnym przeciwnika to zazwyczaj jest "długi" wrzut w pole karne ... wybicie przeciwnika i oczywiscie kontra...Przy aucie przeciwnika moi piłkarze wogóle nie kryją przeciwników . Nie wiem czym jest to spowodowane. Proszę o jakies wskazówki

leo21 Młody aktywista

0
27.02.2012 18:28    #1
Czyli standard :D Mam to samo ;/

repus Młody aktywista

0
27.02.2012 18:30    #2
To jest właśnie tak, przeważasz przez 90 min 70 % posiadania piłki 10 setek wygrywasz 3-0 ostatnie 10 min i pakują ci 3 bramki.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 27.02.2012 o godz. 18:31

Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Valdi91 Młody aktywista

0
27.02.2012 18:41    #3
[quote=repus]To jest właśnie tak, przeważasz przez 90 min 70 % posiadania piłki 10 setek wygrywasz 3-0 ostatnie 10 min i pakują ci 3 bramki.[/quote]

Skąd ja to znam...

Co do autów spróbuj wejść w 'kreator stałych fragmentów gry' i tam ustawić wyrzuty z autu na krótkie. Za zawsze ustawiam wyrzuty krótkie (przy grze z kontrataku szybkie) i nie mam problemów, z przejęciem piłki przez przeciwnika. Ale o traceniu kretyńskich bramek pod koniec meczu nie mogę powiedzieć 'to nie mój problem' :)

maselko Partyzant

0
27.02.2012 18:48    #4
[quote2=Valdi91][quote=repus]To jest właśnie tak, przeważasz przez 90 min 70 % posiadania piłki 10 setek wygrywasz 3-0 ostatnie 10 min i pakują ci 3 bramki.[/quote]

Skąd ja to znam...

Co do autów spróbuj wejść w 'kreator stałych fragmentów gry' i tam ustawić wyrzuty z autu na krótkie. Za zawsze ustawiam wyrzuty krótkie (przy grze z kontrataku szybkie) i nie mam problemów, z przejęciem piłki przez przeciwnika. Ale o traceniu kretyńskich bramek pod koniec meczu nie mogę powiedzieć 'to nie mój problem' :) [/quote2]
Chodzi o to że ja już ustawiałem i krótko i szybko i długo i jak tam jeszcze można i za każdym razem oni wyrzucają tak samo... Dziwna jest ta "sekcja" FM'a

repus Młody aktywista

0
27.02.2012 18:54    #5
To nie jedyny taki błąd, potrafią czasem zawodnicy drużyny przeciwnej uderzyć z 35 metrów i trafić w same okienko. Czasami parę meczy pod rząd bo już tak miałem.

Pogódź się z tym , dopóki nie wyjdzie nowy patch to nie ma nic do gadania.
Chyba że zmienisz skład.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.02.2012 o godz. 18:54

Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

wczesny Partyzant

0
28.02.2012 11:12    #6
1. Ustaw auty krótkie,
2. Ustaw jakiemuś zawodnikowi żeby wychodził do wyrzucanych piłek z autu. Moze być np. napastnik.
3. Jeżeli np. boczny obrońca ma wyuczone zagranie "długie wyrzuty" to każ mu się oduczyć :) (u mnie nawet jak były ustawione krótkie to koleś walił w pole karne przeciwnika 25 m wrzuty). Do czasu aż przestanie ustaw auty np. pomocnikowi bocznemu.
4. Jeżeli żaden zawodnik nie ma wyuczonego zagrania długie wyrzuty (p.3) nie nakazuj nikomu w stałych fragmentach wykonywania autów. U mnie zawsze komputer sam wybierał i było ok. jak był z tylu to rzucał obrońca a w miarę zbliżania się do pola karnego - pomocnik. Tak wiec nigdy nie było braku zabezpieczenia.

Jeżeli chodzi o defensywę to muszę sprawdzić.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.02.2012 o godz. 11:14

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution