Awans do Ligi Euro (Puchar UEFA)

Kozik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.05.2010, 07:39    Pytanie
Mam pytanko. Gram Southport i w zeszłym sezonie w premiership zająłem 6 miejsce. W zasadach kwalifikacji wyraźnie było napisane, że do Ligi Europejskiej awansują zespoły z miejsc 5-7. Natomiast od nowego sezonu wcale nie gram w europejskich pucharach co mnie mocno zmartwiło. Nie mam pojęcia dlaczego mój zespół został pominięty... Jakieś sugestie?

LeC PoZ Partyzant

0
07.05.2010 08:00    #1
prawdopodobnie chodzi o to że w Anglii jest puchar ligi angielskiej i puchar Anglii jako że możliwe ze nawet zespól go wygrał radze sprawdzić podsumowanie sezonu

Użytkownik uznał post za pomocny

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.05.2010 08:18    #2
Zespoły z miejsc 5-7... i na pewno było napisane "w zależności od wyniku pucharów". To jest tak, że jeśli zespół np. z 5-tego miejsca wygra puchar anglii, to awansuje do LE dzięki pucharowi, a wtedy drużyna z 6-stego miejsca jest premiowana awansem... chyba, ze ona wygra puchar ligi angielskiej, to wtedy awans przechodzi na 7-mą drużynę. Zasada jest taka - jeden klub awansuje za zwycięstwo w FA Cup, jeden za League Cup, a jeszcze jeden - za miejsce w lidze.

"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Kozik Partyzant

0
07.05.2010 08:32    #3
Ok, dzięki tak też podejrzewałem. Z tym, że muszę jeszcze raz sprawdzić dokładnie kto co zdobył. A podsumowanie poprzedniego sezonu jest nadal gdzieś dostępne, bo już gram chyba piątą kolejkę i nie wiem czy to nie przepadło? Sprawdziłbym teraz ale nie mam dostępu do swojego kompa.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.05.2010 08:37    #4
wejdź na ekran reprezentacji Anglii, chyba tam będzie.

Możliwe, że któryś puchar zdobył ktoś z wyższego miejsca (1-4) - ale wtedy do LE awansuje finalista pucharu, bo druzyna z np. 2-giego miejsca gra w LM, a skoro jedna drużyna z pucharu ma awansować, to będzie to finalista.

"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.