Witam... Gram dość długo w menagery najpierw był CM3 potem CM4 itd... aż do FM2008 ale taka sytuacja jak teraz nigdy mi się nie zdarzyła. O tuż, dotychczasowy prezes ŁKS Roman Stępień miał 3 oferty przejęcia klubu, od członka zarządu ( Daniel Goszczyński ) od jakiegoś konsorcjum finansowego i później od innego konsorcjum które chciało wpompować w klub 50 mln zł... W momencie gdy dotychczasowy prezes dostał tą trzecią oferte nałożył embargo na transfery i nie chciał przyjąć żadnej prośby (rozbudowa stadionu, klub filarny itp)... Teraz sytuacja się wyjaśniła klub przejęło to trzecie konsorcjum i zgodnie z zapowiedziami dało klubowi 50 mln zł... ale jak embargo było tak jest, jak nie moge złożyć prosby tak nie mogę... BA pomimo ze klub ma wartość ponad 200 mln zł a stan konta to 140 mln zł to jestem bankrutem, reputacja klubu wzrosła na globalną a prezes zastanawia się nad moim zwolnieniem pomimo zdobycia mistrza Polski i Pucharu Ligi... i Tu kończe mój przydługi post pytaniem, czy mam jakiś wpływ na tą całą sytuacje?? I dla czego jestem bankrutem pomimo ze mam pełno kasy??
//Edytowano 2 razy, ostatni raz 22.07.2008, 09:04
Najnowsze posty