Witam wszystkich. Chciał bym podyskutować na temat drużyny rezerw Barcelony a dokładniej o jej braku. Wiem że jest Barca B ale ona gra w lidze czyli w trakcie sezony nie mamy wiele z niej pożytku (zgłoszenie zawodników). Jest drużyna U-19 ale jak sama nazwa wskazuje mogą grać tam zawodnicy poniżej 19 lat. Chodzi mi dokładniej o problem utrzymania ogrania zawodników którzy nie łapią się do pierwszej 11 bądź też wracających po kontuzjach (wiem, istnieje pojęcie rotacji). W "normalnych" warunkach miałem drużynę rezerw która regularnie grała sparingi, tam też wszyscy mniej wartościowi zawodnicy grali sobie i byli gotowi w 100% aby wskoczyć do drużyny w razie potrzeby. Tam też wracali do formy meczowej zawodnicy po kontuzjach.
Pytanie do grających Barceloną - jak sobie z tym radzicie, jak utrzymujecie "ogranie meczowe", jak wprowadzać graczy po kontuzjach (Puyol) ??
Pytanie do grających Barceloną - jak sobie z tym radzicie, jak utrzymujecie "ogranie meczowe", jak wprowadzać graczy po kontuzjach (Puyol) ??
Najnowsze posty