Barcelona Atletic

10kilan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.08.2011, 00:12    Pytanie
Po kilku już karierach przyszła kolej na grę moją ulubioną Barceloną (mimo to kolory ekranu drużyny nadal doprowadzają mnie do nerwicy) i mam do Was pytanie. Jak spisywała się Barca Atletic gdy wy prowadziliscie 1 zespół? Bo u mnie jest tragicznie. 9 kolejek-7porażek-2remisy...Przesunąłem kilku zawodników z u-19,nawet kupiłem 2 specjalnie do 2 drużyny a mimo to nadal grają katastrofalnie. W rzeczywistości Barcelona Atletic zakończyła sezon bardzo wysoko a tutaj lipa...a nie chcę żeby spadli. Może jakieś rady?

I jeszcze pytanie odnośnie rozwoju. Czy młodzi rozwijają się też na przyzwoitym poziomie w Atletic czy lepiej zostawić jednak w u-19 i mieć kontrolę nad treningiem?

Z góry dzięki za dobre rady :)

exeter_city Partyzant

0
17.08.2011 08:43    #1
Jak masz dobre obiekty młodzieżowe i baze treningową i kilku trenerów juniorów to co chwilę dostajesz porady by ich ulepszać od nich, i ja ich do tego czasu zostawiam, potem wypożyczam i do 1 drużyny.
Może grasz zbyt ofensywnie ? Drużyna może potrzebuje jakiegoś playmakera ? Hm ? Jak grałem Blackburn to długo grałem defensywnym ustawieniem 4-1-2-1-2 , potem gdy stałem się potęgą grałem 4-4-2 ale poczekaj na porady bo ja gram w tę grę od pół roku a niektórzy już się urodzili fm maniakami :P

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.08.2011 o godz. 08:44

Sztaficer Młody aktywista

0
17.08.2011 08:50    #2
Po co się martwić rezerwami. One mają służyć do ogrania zawodników mających problemy z kondycją i formą, a nie do zdobywania mistrzostw. Jeśli tak Ci zależy na wygranych obejmij kontrolę nad Atletic i prowadź ich w każdym meczu.

Co do drugiego pytania:

1. Zawodników 19-letnich i młodszych trzymaj w Atletic, dla ogrania.
2. Po skończeniu 19 lat, jeśli junior się nadaje przenieś do 1 składu, a jeśli nie to wypożycz (jeśli zawodnik ma wysoki potencjał) lub sprzedaj (jeśli niski).

Użytkownik uznał post za pomocny

10kilan Partyzant

0
17.08.2011 12:10    #3
exeter_city źle mnie zrozumiałeś ;p Nie prowadzę Atletic tylko Barcę tą główną ;)

Sztaficer- nie brałem 3 ligi hiszpańskiej do podglądu więc wolę żeby grali w adalante bo to mimo wszystko wyższy poziom ;) Nie mogę objąć Atletic ponieważ jest to tak jakby oddzielny klub i mają swojego menedżera - Luisa Enrique ;>
Nie jestem pewny ale wydaje mi się ze zawodnik wygrywając/lub inaczej gdy jego klub gra dobrze to szybciej rosną mu atrybuty. Bo po co młodych zdolnych trzymać w 2 drużynie która walczy przed spadkiem. Co do 2 Twojego punktu całkowicie się zgadzam :)

Ps. Przeniosłem 18 i 19 latków z u-19 i od razu widać efekty. Po 9 kolejkach bez zwycięstwa przyszło 5 z czego 4 wygrane i 1 remis więc wszystko jest już ok. :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.