Baskowie

ari122 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.12.2007, 00:52    Pytanie
1. Czy w późniejszych latach gry w FM-mie rodzi się dużo talentów z krainy Basków????

2. Czy Athletic Bilbao czyli samymi Baskami da się zdobyć jakieś większe trofeum typu: Mistrzostwo Hiszpanii, Puchar UEFA lub Liga Mistrzów????

dodo361 Młody aktywista

0
29.12.2007 00:54    #1
1. Jest kim grać :)
2.Jeżeli jesteś dobry to wszystko się da.

Użytkownik uznał post za pomocny

savo Partyzant

0
29.12.2007 01:17    #2
Wbrew pozorom zdobycie jakiegoś, jak to nazwałeś większego trofeum, takim klubem jak Athletic Bilbao nie jest niemożliwe. W FM2007 w trzecim sezonie wygrałem La Liga a potencjał baskijskiej piłki jest naprawdę duży. Wystarczy wymienić choćby Prieto, Artete, Alonso czy J.Martineza i naprawdę da się sklecić całkiem fajny skład. Co do talentów to 1-2 graczy na sezon pojawia się z całkiem niezłym potencjałem ale warto też zawsze przejrzeć Osasunę i Sociedad, gdyż tam także Basków nie brakuje

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.12.2007 01:45    #3
jezeli masz zamiar grac bilbao o powiem ze jest to ciekawa rozgrywka:)wygralem puchar uefa:)a w chiszpani zawsze w pierwszej 6 2 razy mistrzostwo!u mnie gra generowala sporo doobrych talentow ale wiekszosc w osasunie:/ale ich wyciagalem:)pozdrawiam

K@rim Młody aktywista

0
29.12.2007 02:58    #4
zależy też na jakiej bazie danych grasz... jezeli na dużej to na pewno nie bedziesz nazekal na brak talentow a jezeli na malej to nigdy nic nie wiadomo...ja zawsze gram na duzej :D

il Genio Młody aktywista

0
29.12.2007 07:45    #5
Sory Jarek19883 ale "Chiszpani"? no chyba że napisałeś to celowo więc zwracam honor :) Ja gralem Athletic w każdej wersji FM/CM i mówię Ci: Da sie z nimi wygrać coś poważnego! Jedyne w co musisz inwestować to ośrodki treningowe i stawiać na młodzież... W pierwszym sezonie możesz ściągnąć Mendietę, to taka mała podpowiedź na start :) i inwestuj w młodzież bo Athletic ma najwspanialszych wychowanków na świecie po kilku sezonach ;)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
29.12.2007 08:37    #6
Wszystko zależy od twoich umiejętności trenerskich, bo jest wielu świetnych piłkarzy w Athletic Bilbao (Joseba Etxeberria, Asier del Horno, Javier Martinez, Luis Prieto). Piłkarzy ci nie brakuje, jedyne czego ci trzeba to twoich umiejętności by zdobywać trofea baskijską drużyną. No i oczywiście przydaliby by ci się nieźli skauci do wyszukiwania talentów z kraju Basków.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
29.12.2007 10:51    #7
1. nie wiem. ja osobiscie zadnego nie posiadam. mam paru graczy z hiszpanii, ale to nie baskowie.
2. no pewnie, ze sie da. u mnie atletic wygral puchar uefa, a teraz wygral faze grupowa w lidze mistrzow.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
29.12.2007 11:48    #8
Zaufaj mi - wygranie czegokolwiek Bilbao sprawia ogromna satysfakcje :)

big0sS Partyzant

0
29.12.2007 11:58    #9
Jak mozna napisac "Chiszpani" ? Przeciez to sie w pale nie miesci .

By nie tworzyc nowego tematu - moglby ktos podac kluby w ktorych "sa" Baskowie ?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.