Beta tester FMlive

Bunkier Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.03.2008, 22:15    Pytanie
Witam, otrzymalem mejla o tresci
We want YOU to test Football Manager Live

You recently told us that you were interested in becoming a tester on Football Manager Live, the all-new online football game from Sports Interactive.

We're delighted to offer you the opportunity to help us with the project, and we have managerial vacancies in the game right now!

You’ll be creating and managing YOUR very own football club, and from the team name and colours to the pitch-size and stadium, YOU are in control. Play as much or as little as you like, pitting your wits against hundreds of other human players both on the pitch and in the transfer market. Create and compete in your own competitions, as well as official tournaments, and exchange banter (or play mind games!) with your fellow players using the in-game chat and mail facilities.

To get started, sign-up here

We hope to play you soon!

Best Wishes

The FML team

gdy klikam w podany link otrzymuje info
"You are not authorized to access this page"

Ma ktos podobny porblem? Już się cieszyłem że jestem beta testerem a tu taki zonk.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.03.2008, 22:16

Fidiasz Partyzant

0
25.03.2008 22:46    #1
po kliknięciu w link podany w mailu przenosi mnie na stronę logowania, tam próbują się zalogować używając passów z profilu z SEGA, ale niestety otrzymuję ten sam komunikat co kolega Bunkier

Użytkownik uznał post za pomocny

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
0
25.03.2008 23:23    #2
Ja mam tak samo, myślę, że coś się jebło i nie aktywowali kont dla ludzi, którym dopiero co wysłali maile i mam nadzieję, że jutro czy pojutrze to naprawią ;)

Edyta mówi, że na SI Forum Duffy odpisał, że SEGA się już, w tym momencie, tym zajmuje, więc może jeszcze dzisiaj nam się uda :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.03.2008 o godz. 23:25

myspace.com/marneszanse

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
26.03.2008 07:25    #3
We want YOU to test Football Manager Live

No panowie, mamy przesrane... :D Reaper - od razu grasz ze mną friendly, rozumiemy się? :)

Dobra, dzieciaczki - logowanie naprawione - wybrałem świat To Madeira, więc zapraszam także - HARDCODED... Trochę bugów będzie, ale fajnie będzie też je wyłapywać :>

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.03.2008 o godz. 07:28

"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Ya Partyzant

0
26.03.2008 10:12    #4
Heh ja także dostałem emaila o takiej treści. Jestem zaskoczony, że zostałem wylosowany ^^

I dostałem jeszcze emaila takiego:

hanks for signing up to become a beta tester of Football Manager Live. We’re pleased to say that a place is now available for you and the new season is starting this week! We advise you to do your best to register by Friday, or you'll be unable to join any official competitions until the start of next season. So to avoid four weeks of friendlies and non-official tournaments, sign up now and join the fun!

Before you get your game underway, it's important that you do the following.

1. Please download and read the license agreement.

It contains important legal information concerning FML. The password for this file is
2. Please download and read the introductory guide.

This is a great way of easing you into the game, as even if you’re a seasoned campaigner at previous SI games, FML is new and different in many ways. The password for this file is

3. Check you have access to our forums

Do you have access to the FML forums at community.sigames.com? If you don't, you need it as it's here you'll report bugs and give feedback which are VITAL for the testing process. Please email with your community forums email address and the world name you’ve just selected so we can give you access to the right place.

4. Download and install the game.

The username and password are shown below

username :
password

5. Sign up for an account.

When you've downloaded the client and run it you'll need to sign up for a new account in-game. A password will be mailed to you however for some hotmail users it can go into your junk / spam folders so please check them before contacting me. Your password is sent straight away so any delay should be reported.

Best of luck guiding your team to glory!

The FML Team

Miłego wyłapywania bugów panowie :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Bunkier Młody aktywista

0
26.03.2008 16:32    #5
Własnie zaczynam grac tez na swiecei To Madeira ;d;d

ale jestem podjarany ;d

Ya Partyzant

0
26.03.2008 17:24    #6
Ej bunkier jak wchodzisz do FML, rejestrujesz sie w grze, podajesz swój email zeby wysłali Ci hasło do zalogowania się: po ilu minutach/godzinach dostałeś emali zwrotny? Bo ja wyslałem o 10-11 i do tej pory nie dostałem hasła żeby wejść do tego "świata" FML :/ czy ktoś ma też taki problem?

Frej Młody aktywista

0
26.03.2008 17:33    #7
Da się jakoś zostać jeszcze beta testerem?

Bunkier Młody aktywista

0
26.03.2008 18:47    #8
Ya nie czekam na mejla tylko sie teraz loguje od razu na tym hasle co mam (chyba)

Teraz mam inny problem. Zapisalem sie do federacji ale nie gram w zadnej lidze bo wszystkie są pełne

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.03.2008 o godz. 19:05

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
26.03.2008 19:10    #9
Aleee kozaki...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.