błąd z trybami widoku

AllanKSG Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.11.2010, 16:57    Pytanie
Mam do Was pytanie. Macie problemy z trybami widoku który możemy ustawić dowolnie w głównej zakładce naszego składu? Chodzi mi o to że ustawiam sobie np żeby na głównym ekranie pokazywało mi morale zawodników, kiedy kończą sie im kontrakty czy obojętnie jaką inną opcję. Zapisuje sobie daną konfiguracje widoku i wszystko jest ok mogę sobie dać na zakładke niestandardowe i tam jest mój tryb widoku zapisany. Po rozegraniu jakiegoś meczu zapis ze trybem widoku znika a widok jaki miałem ustawiony też powraca do domyślnego wyglądu. W poprzednich wersjach nie miałem z tym problemów. u Was też tak jest?

Barcafann20 Partyzant

0
07.11.2010 17:29    #1
strasznie duzo jest bledow Czy Si nie mogla wyda gry miecha pozniej a bardziej dopracowanej? Nie rozumiem tego... wspoclzuje tym co kupili gre a nie maja neta czyli beda mieli problemy ze sciagnieciem patchy...

AllanKSG Partyzant

0
07.11.2010 18:58    #2
czyli u Was też występuje ten bug???

los_iek Partyzant

0
08.11.2010 02:59    #3
tak,na forum SI juz zostalo zgloszone...ja mam identycznie z niektorymi ustawieniami w taktyce,jak nie zapisze to szlag je zaraz trafia...

nie chce sie podlaczac do choru narzekajacych, ta wersja jest rewelacyjna, lepsza od swietnej i przelomowej IMO 10tki,ale takie gafy jak ta z widokami, a powiedzmy sobie szczerze, ze ponad polowa graczy cos, gdzie modyfikuje sobie, nie zostala wylapana w fazie testow to jakis smiech na sali...

ja mam jeszcze blad przy porownywaniu zawodnikow, po kliknieciu w zawodnikow swojej druzyny sa, ale niealfabetycznie...mala rzecz, a psuje strasznie, to nie te czasy by czlowiek musial kombinowac naokolo jak cos zrobic, fm2010 byl juz calkiem niezle ergonomicznie pomyslany, tu podstawa ta sama, a bledy koszmarne...

smirnoff1982 Partyzant

0
09.11.2010 13:26    #4
Jest to denerwujące. Oprócz tego co zauważyłem, że po meczu widok zawodników nie jest według pozycji.
Dodatkowo podczas rozmów motywacyjnych też nie są zawodnicy ustawieni według pozycji oraz gry w trakcie meczu zaznaczę zakładkę ocena graczy swojego klubu to nie zmienia się automatycznie jak gramy na wyjeździe. Jak zaznaczę, w momencie grania u siebie to w następnej kolejce pokazuje mi oceny przeciwnika :/. Małe bugi ale denerwujące

AllanKSG Partyzant

0
09.11.2010 15:57    #5
tak samo wkurzające jest zmienianie zawodników podczas meczu. Są oni wszyscy wymieszani zamiast na początku dać wszystkich którzy wyszli w 1 jedenastce a potem rezerwowych jak w poprzednich wersjach to jest to wszystko poustawiane jakoś tak bez ładu... i nieraz muszę dokładnie się przypatrywać kto już aktualnie jest na boisku a kto siedzi na ławce...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.