Blad aplikacji-pomocy!!!

BagiDM Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.01.2008, 14:46    Pytanie
Witam wszystkich maniakow FM,mam taki problem ze co jakis czas wyskakuje mi "Napotkano powazny blad i aplikacjia zostanie zamknieta...................." Gram w FM2008 3 sezon i co pore meczy to samo(gra jest orginalna),troche mnie to zniecheca(ale zakochany jestem w tej gierce),pomocy!!!,przedtem gralem w FM2007 i stanolem na 18 sezonie z tym samym problemem(tutaj praktycznie po wloczeniu blad i stanolem w miejscu) czy jest to wina ramow 256?,czy cos w ustawieniach?.prosze o jakies wskazowki...pozdrowionka(zalamany).

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
09.01.2008 15:00    #1
Spróbuj przeinastalowac. Przestań się mazac. Chłopaki nie płaczą!

Użytkownik uznał post za pomocny

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
09.01.2008 15:02    #2
Może to być wina pamięci RAM. Komputer sobie nie radzi z przetwarzaniem informacji i wyskakują błędy. Spróbuj zwiększyć pamięć wirtualną - może to pomoże.

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

boro92921 Przodownik pracy

0
09.01.2008 15:41    #3
proponuje Ci dokupić RAM ja jak miałem 256 to po wyłaczeniu FM miałem komunikat coś o za miałej ilości pamięci wirtualnej a teraz jest ok

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.01.2008 15:41    #4
moim zdaniem jest to wina windowsa.. takie przeczucie mam=) Za kazdym razem bowiem jak taki komunikat wyskakuje (nie mowie tu juz o FM), to nie przez mala ilosc RAMu tylko przez to, ze z czymstam windows nie potrafi sobie poradzic.. tak to z autopsji wynika ale glowy nie dam

If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Piotrś Młody aktywista

0
09.01.2008 15:44    #5
ja dokupiłem niedawno i przestało wyskakiwac :P nic mi nie marudzi podczas gry:)

K@rim Młody aktywista

0
09.01.2008 16:04    #6
ja miałem wczoraj to samo i tez mam 3 sezon na dużej bazie danych... mam 512 mb ramu i przez ten błąd straciłem 2 wygrane mecze :(:( moze system sobie nie radzi...podejzewam ze jest juz za mało pamieci jak na duza baze danych...

Bycio Partyzant

0
09.01.2008 18:28    #7
9pucek- to nie jest wina pamięci wirtualnej ;] pamięc wirtualna powinno sie dawac zeby system sam automatycznie sobie ustawil.

to moze byc wina ze masz za malo RAM-u, albo za malo pamieci na dysku twardym LUB wielki syf na kompie :) radze posprzatac w nim ^^

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
09.01.2008 18:55    #8
To o pamięci wirtualnej było tak na dodatek. Wiem, że to nie przez to. Pamięć wirtualna może mu przyspiueszyć grę, jeżeli ma mało RAM. Tak mi się wydaje ale informatykiem nie jestem i mogę się mylić.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Bycio Partyzant

0
10.01.2008 12:14    #9
no i sie mylisz :P bo pamiec wirtualna to nie sa wirtualne RAMy. to jest pamiec dla windowsa zeby sobie na czyms pliki ukladal ^^

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.